Hur ändrar jag bakgrundsoskärpans skepnad på min Galaxy S9+?

När du tar ett foto med Livefokus-funktionenGalaxy S9+ så har du chansen att välja en specifik skepnad för bakgrundsoskärpan ur en lista med olika alternativ. Kameran upptäcker automatiskt en skepnad i oskärpa i bakgrunden och öppnar en effektlista att välja bland.

1 Välj ett foto taget med Livefokus och välj ”Justera Bakgrundsoskärpa”.
Välj ett foto taget med Livefokus och välj ”Justera Bakgrundsoskärpa”
2 Välj den effekt du vill ha.
Välj den effekt du vill ha
3 Tryck på bocken för att spara fotot.

Observera: För att effekten ska framhävas, ta fotot på en mörk plats med en stark ljuskälla som inte sprider sig brett.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.