Hur ändrar jag bakgrundsoskärpans skepnad på min Galaxy S9+?

När du tar ett foto med Livefokus-funktionenGalaxy S9+ så har du chansen att välja en specifik skepnad för bakgrundsoskärpan ur en lista med olika alternativ. Kameran upptäcker automatiskt en skepnad i oskärpa i bakgrunden och öppnar en effektlista att välja bland.

1 Välj ett foto taget med Livefokus och välj ”Justera Bakgrundsoskärpa”.
Välj ett foto taget med Livefokus och välj ”Justera Bakgrundsoskärpa”
2 Välj den effekt du vill ha.
Välj den effekt du vill ha
3 Tryck på bocken för att spara fotot.

Observera: För att effekten ska framhävas, ta fotot på en mörk plats med en stark ljuskälla som inte sprider sig brett.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >