Hur ansluter jag S Pen till Note9 via Bluetooth?

Uttnyttja din Note9 till fullo genom att använda S Pen-fjärrkontrollen som har en räckvidd på upp till 10 meter.

Pennan som medföljer Note9 är redan ansluten till enheten så du behöver inte göra någon manuell Bluetooth-anslutning.

Om du vill ansluta en annan S Pen till din enhet ska du koppla in den via Bluetooth och utnyttja alla dess funktioner till fullo.

Observera: Du kan endast koppla in Samsung-godkända S Pennor som stödjer Bluetooth Low Energy (BLE).

Koppla in en annan S PenKlicka för att Expandera
1 Skjut in S Pen i öppningen för att påbörja anslutningen.
2 Öppna aviseringspanelen genom att dra nedåt från enhetens övre del.
3 Expandera alternativen i aviseringspanelen.
Menyn Ansluta S Pen
4 Dra aviseringspanelen åt vänster.
Expanderad aviseringspanel
5

Tryck på S Pen fjärr.

Alternativet S Pen-fjärrkontroll i aviseringspanelen
6 Tryck igen för att återaktivera.

S Pen-ikonen i statuslisten flimrar och anslutningen kan ta ett par minuter.

S Pen-ikonen i statuslisten

Observera: Koppla inte ur S Pen från enheten medan anslutningen pågår. Om du gör det kommer processen att avbrytas.

När din S Pen är ansluten kommer S Pen-ikonen i statuslisten att försvinna.

Om anslutningen misslyckas eller om du vill använda din föregående S Pen återansluter du den med hjälp av de ovan beskrivna stegen.

Återställa S PenKlicka för att Expandera

Det finns två sätt att återställa anslutningen för S Pen:

1

Gör ett längre tryck på ikonen S Pen-fjärr.

2 Skärmen för återställning av S Pen-fjärrkontrollen öppnas automatiskt.
3 Tryck på ikonen för “fler alternativ”.
Tryck på mer i menyn S Pen-fjärrkontroll
4

Tryck på Återställ S Pen.

Alternativet Återställ S Pen i menyn S Pen-fjärrkontroll

Du kan också ta dig hit via Inställningar:

1

Öppna Inställningar.

2

Tryck på Avancerade funktioner.

3

Tryck på S Pen.

4

Tryck på S Pen-fjärr.

5 Tryck på ikonen för “fler alternativ”.
Tryck på mer i menyn Note9 S Pen-fjärrkontroll
6

Tryck på Återställ S Pen.

Alternativet Återställ Note9 S Pen i menyn S Pen-fjärrkontroll

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support