Hur använder jag Samsung DeX-funktionen?

För att använda Samsungs DeX-funktion behöver du DeX Station (säljs separat), laddare (TA), HDMI-kabel och bildskärm.
Med DeX Station kan du ansluta din smartphone till en TV eller bildskärm för att kunna använda dess funktioner på en större skärm.
Du kan också ansluta andra enheter som tangentbord och mus. För att aktivera DeX Station krävs laddare.

Mer information om hur du använder DeX Station finns i manualen till DeX Station.
Alla tillbehör, inklusive DeX Station, säljs separat.

Hur använder jag Samsung DeX-funktionen
1 Anslut laddaren till "Dex Stations laddningsport (USB Typ C). Använd endast den Samsung-godkända laddare som medföljer din smartphone".
2 Anslut ena änden av HDMI-kabeln till DeX Stations HDMI-port och anslut den andra änden av kabeln till HDMI-porten på en TV eller bildskärm.
3 Använd ett kabelanslutet nätverk genom att ansluta det trådbundna LAN-nätverket till LAN-porten om du inte vill använda ett Wi-Fi-nätverk.
4 Tryck på i främre ändan av DeX Station-skyddet för att använda det som stöd för din smartphone. Nu syns smartphonekontakten.

Var försiktig så att du inte gör illa fingrarna när du ändrar vinkeln på smartphonestödet.

Tryck på  i främre ändan av DeX Station-skyddet för att använda det som stöd för din smartphone
Tryck på  i främre ändan av DeX Station-skyddet för att använda det som stöd för din smartphone
Tryck på  i främre ändan av DeX Station-skyddet för att använda det som stöd för din smartphone
5 Anslut din smartphones USB C-port till smartphonekontakten på DeX Station.

Du kan inte använda DeX Station om du använder vissa typer av skal till din smartphone, till exempel flip-lock eller hårt fodral.

Du kan använda DeX Station smidigare om du ansluter tangentbord och mus till DeX Stations USB-portar.

Du kan också använda ett trådlöst tangentbord/mus eller Bluetooth-tangentbord/-mus genom att ansluta dem till din smartphone via Bluetooth.

Anslut din smartphones USB C-port till smartphonekontakten på DeX Station
6 Samsung DeX-appen startas på din smartphone. På smartphoneskärmen väljer du det skärmläge du vill använda.

Du kan välja mellan Samsung DeX-läge eller speglat skärmläge.

Starta  Samsung DeX (Samsung DeX-läge): Visa din smartphoneskärm med datorgränssnitt på den anslutna TV:n eller bildskärmen.

Byta till Skärmspegling (skärmens speglingsläge): Visa samma skärm som din smartphone på TV:n eller bildskärmen.

På skärmen för lägesval trycker du på Start Samsung DeX. Din smartphones skärm stängs av och en virtuell smartphoneskärm visas på den anslutna TV:n eller bildskärmen.

Samsung DeX-appen startas på din smartphone
7 Tryck på knappen All apps om du vill visa dina smartphoneappar. Vissa appar visas kanske inte på Samsung DeX-skärmen.
8 Välj de appar du vill använda. (För att använda MS Office behövs en förhandstecknad prenumeration).

Avsluta anslutningen genom att koppla bort din smartphone från DeX Station.

Välj de appar du vill använda
Välj de appar du vill använda

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Information

På grund av den pågående COVID-19-situationen, även känd som Corona-virus, kan det periodvis finnas en längre kötid än normalt på vår telefonlinje.
Vi kan för närvarande inte garantera att du kommer att prata med en svensk tekniker, men våra nordiska kollegor kommer att kunna hjälpa dig på engelska.
I nuläget råder vi därför alla kunder att kontakta oss via webb-formuläret på www.samsung.com/se/support/email/

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan orsaka och hoppas på din förståelse under denna extraordinära situation.

Ring

Generell Support

0771-72 67 86

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

På grund av den rådande situationen gällande
covid-19 även kallad Corona smitta vill vi uppmana alla kunder som har eller eventuellt skulle behöva service på en Samsung produkt att tänka på vikten att vara frisk när tekniker kommer på besök eller när ni besöker någon av våra Service center.

Läs mer här .

B2B support

0771-72 67 86

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

Kampanjsupport

0771-40 30 20

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00