Hur använder jag Samsung DeX-funktionen?

För att använda Samsungs DeX-funktion behöver du DeX Station (säljs separat), laddare (TA), HDMI-kabel och bildskärm.
Med DeX Station kan du ansluta din smartphone till en TV eller bildskärm för att kunna använda dess funktioner på en större skärm.
Du kan också ansluta andra enheter som tangentbord och mus. För att aktivera DeX Station krävs laddare.

Mer information om hur du använder DeX Station finns i manualen till DeX Station.
Alla tillbehör, inklusive DeX Station, säljs separat.

Hur använder jag Samsung DeX-funktionen
1 Anslut laddaren till "Dex Stations laddningsport (USB Typ C). Använd endast den Samsung-godkända laddare som medföljer din smartphone".
2 Anslut ena änden av HDMI-kabeln till DeX Stations HDMI-port och anslut den andra änden av kabeln till HDMI-porten på en TV eller bildskärm.
3 Använd ett kabelanslutet nätverk genom att ansluta det trådbundna LAN-nätverket till LAN-porten om du inte vill använda ett Wi-Fi-nätverk.
4 Tryck på i främre ändan av DeX Station-skyddet för att använda det som stöd för din smartphone. Nu syns smartphonekontakten.

Var försiktig så att du inte gör illa fingrarna när du ändrar vinkeln på smartphonestödet.

Tryck på  i främre ändan av DeX Station-skyddet för att använda det som stöd för din smartphone
Tryck på  i främre ändan av DeX Station-skyddet för att använda det som stöd för din smartphone
Tryck på  i främre ändan av DeX Station-skyddet för att använda det som stöd för din smartphone
5 Anslut din smartphones USB C-port till smartphonekontakten på DeX Station.

Du kan inte använda DeX Station om du använder vissa typer av skal till din smartphone, till exempel flip-lock eller hårt fodral.

Du kan använda DeX Station smidigare om du ansluter tangentbord och mus till DeX Stations USB-portar.

Du kan också använda ett trådlöst tangentbord/mus eller Bluetooth-tangentbord/-mus genom att ansluta dem till din smartphone via Bluetooth.

Anslut din smartphones USB C-port till smartphonekontakten på DeX Station
6 Samsung DeX-appen startas på din smartphone. På smartphoneskärmen väljer du det skärmläge du vill använda.

Du kan välja mellan Samsung DeX-läge eller speglat skärmläge.

Starta  Samsung DeX (Samsung DeX-läge): Visa din smartphoneskärm med datorgränssnitt på den anslutna TV:n eller bildskärmen.

Byta till Skärmspegling (skärmens speglingsläge): Visa samma skärm som din smartphone på TV:n eller bildskärmen.

På skärmen för lägesval trycker du på Start Samsung DeX. Din smartphones skärm stängs av och en virtuell smartphoneskärm visas på den anslutna TV:n eller bildskärmen.

Samsung DeX-appen startas på din smartphone
7 Tryck på knappen All apps om du vill visa dina smartphoneappar. Vissa appar visas kanske inte på Samsung DeX-skärmen.
8 Välj de appar du vill använda. (För att använda MS Office behövs en förhandstecknad prenumeration).

Avsluta anslutningen genom att koppla bort din smartphone från DeX Station.

Välj de appar du vill använda
Välj de appar du vill använda

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.