Hur avinstallerar jag nedladdade appar?

Tryck och håll ner en app och välj alternativet ”Uninstall” för att avinstallera nedladdade appar.
• Avaktivera: Avaktivera valda standardappar som inte kan avinstalleras från enheten.
• Vila: Sätt appar i viloläge för att spara batteriet genom att hindra dem från att köras i bakgrunden.

t 

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vi kommer att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

* För skrivarrelaterade förfrågningar besök HP webbplats .

Personlig support

Samsung support centers

Ta reda på mer om hur du kan få personlig hjälp.

Kontakta Oss