Hur får jag in min mail address i min nya mobil?

Om du behöver lägga till din mail adress så som en Hotmail, outlook eller något annat Epost konto så kan du följa instruktionena nedan:

1 Tryck på appar och navigera till "Inställningar".
2 I inställningar så ska du bläddra ner och trycka på "Moln" och "konton > Konton".
3 Tryck på "Konton".
4 Tryck sedan på "Lägg till konto".

Nu kan du välja typen av kontot du använder. Om du använder en Hotmail, outlook eller en annan från en specifik mail leverantör väljer du Epost.

5 Lägg till din konto information så som mail adress och lösenord och tryck sedan på logga in.
6 Om du har en specifik mailleverantör så kan du behöva lägga till fler serverinställningar. (Denna information är något som din mail leverantör tillhandahar) När detta är gjort så kommer du hitta din mail under Appar > Epost.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.