Hur får jag in min mail address i min nya mobil?

Om du behöver lägga till din mail adress så som en Hotmail, outlook eller något annat Epost konto så kan du följa instruktionena nedan:

1 Tryck på appar och navigera till "Inställningar".
2 I inställningar så ska du bläddra ner och trycka på "Moln" och "konton > Konton".
3 Tryck på "Konton".
4 Tryck sedan på "Lägg till konto".

Nu kan du välja typen av kontot du använder. Om du använder en Hotmail, outlook eller en annan från en specifik mail leverantör väljer du Epost.

5 Lägg till din konto information så som mail adress och lösenord och tryck sedan på logga in.
6 Om du har en specifik mailleverantör så kan du behöva lägga till fler serverinställningar. (Denna information är något som din mail leverantör tillhandahar) När detta är gjort så kommer du hitta din mail under Appar > Epost.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

0771-72 67 86Generell Support

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.
För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00