Hur installerar jag, tar bort och formaterat minneskortet för min Galaxy S9/S9+?

Ta önskat antal bilder och spara så mycket information du vill. Med ett minneskort till din enhet, kan du enkelt frigöra lagringsutrymme utan att behöva oroa dig för att enhetens internminne blir fullt - och därmed njuta till fullo av din nya Galaxy S9 (eller S9+).

Börja med att föra in minneskortet.

En del minneskort kan eventuellt inte vara fullt kompatibla med enheten. Kontrollera att du använder ett kompatibelt minneskort för att undvika att enheten tar skada.

1 För in nyckelns spets i hålet på enhetens undersida för att få ut korthållaren.
2 Ta försiktigt ut korthållaren.
3 Placera minneskortet på korthållaren med den guldfärgade delen nedåt.
4 Kontrollera att minneskortet sitter korrekt.
5 För försiktigt in korthållaren i enheten.
Hur installerar jag, tar bort och formaterat minneskortet för min Galaxy S9/S9+?

När minneskortet installerats i enheten, återfinns filerna via Mina Filer > SD-kort.

Innan minneskortet tas ut ur enheten. Vänligen avinstallera det via Inställningar > Enhetsunderhåll > lagring > fler inställningar > lagringsinställningar > SD-kort > avinstallera.

Sedan:

1 För in nyckelns spets vinkelrätt i hålet på enhetens undersida för att få ut korthållaren.
2 Ta försiktigt ut korthållaren.
3 Ta bort minneskortet.
4 För försiktigt in korthållaren i enheten på enheten.

Observera: Ta inte ut minneskortet när enheten för över data.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

Generell Support

0771-72 67 86

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

B2B support

0771-72 67 86

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

Kampanjsupport

0771-40 30 20

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00