Hur kan jag anpassa inställningarna för S Pen-fjärrkontrollen?

Ändra och ställ in appen, funktionerna eller kommandona för din S Pen-knapp för att anpassa den efter dina preferenser och behov.

Sätta igång S Pen-fjärrkontrollenKlicka för att Expandera
1

Öppna Inställningar.

2

Tryck på Avancerade funktioner.

Tryck på Avancerade Funktioner från Inställningar
3

Tryck på S Pen.

4

Välj S Pen-fjärrkontroll.

5 Dra reglaget för att sätta igång fjärrkontrollen.
Menyn S Pen-fjärrkontroll

Du kan också aktivera funktionen via aviseringspanelen:

1 Öppna aviseringspanelen genom att dra nedåt från enhetens övre del.
2 Expandera alternativen i aviseringspanelen.
Dra ner aviseringspanelen
3 Dra aviseringspanelen åt vänster.
Expanderad aviseringspanel
4

Tryck på S Pen-fjärrkontroll.

Alternativet S Pen-fjärrkontroll i aviseringspanelen

Observera: Kontrollera att S Pen har tillräckligt mycket batteri för att Bluetooth-anslutningen ska kunna fungera korrekt.

Ställ in appen så att den öppnas när du trycker in knappenKlicka för att Expandera
1

Öppna skärmen för att ställa in S Pen-fjärrkontrollen.

2

Tryck Håll ned pen-knappen för att.

3 Välj den app eller funktion du vill starta (t.ex. Kamera, Kalkylator, Översätt).
Välj en app i listan
Ställa in enkeltryck eller dubbeltryckKlicka för att Expandera
1

Öppna skärmen för att ställa in S Pen-fjärrkontroll.

2

I avsnittet Appåtgärder drar du för att aktivera de appar du vill ställa in.

3 Tryck på Ett tryck för att välja vad som ska hända när du trycker på knappen en gång.
Tryck en gång for att välja appen
4

Tryck på Dubbeltryck för att välja vad som ska hända när du dubbeltrycker på knappen.

Tryck två gånger för att välja appen

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.