Hur kan jag lägga till sportläge till min Samsung Galaxy S9/S9+-kamera?

Med kameran i Samsung Galaxy S9/S9+ kan du ta tydliga foton av saker i snabb rörelse.

För att göra så, aktivera sportläget i listan till foto-lägen.

1 Starta kameran.
2 På skärmen, välj ikonen för inställningar (kugghjulet).
3 Tryck på redigera kameralägen.
4 Välj bakre kamera.
5 Välj Sport.

Nu är du redo att fånga alla bra sportögonblick!

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

* För skrivarrelaterade förfrågningar besök HP webbplats .

Personlig support

Samsung support centers

Ta reda på mer om hur du kan få personlig hjälp.

Kontakta Oss