Hur konfigurerar jag irisskannern på min enhet?

På hemskärmen sveper du nedåt för att visa programskärmen.

Välj Inställningar.

Välj Låsskärm och säkerhet.

Välj Irisskanner.

Välj Fortsätt.

Välj en alternativ skärmlåsningsmetod och följ instruktionerna på skärmen för att konfigurera den. Denna alternativa skärmlåsningsmetod kommer att användas om du inte kan använda irisskannern eller om du vill ändra dina inställningar.

Läs villkoren noggrant, och när du har accepterat dem trycker du på OK

Läs informationen på skärmen och tryck sedan på Fortsätt

Öppna ögonen stort och titta rakt in i skärmen.

För bästa resultat bör du genomföra proceduren inomhus och undvika direkt solljus. Följ instruktionerna på skärmen för att fortsätta registreringen av dina irisar med irisskannern

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.