Hur kopplar jag min Note9 till en skärm med hjälp av DeX?

Med hjälp av Samsung DeX kan du använda din smartphone som en dator genom att koppla den mobila enheten till en extern skärm som en TV eller en monitor.

Observera: För att undvika prestandaproblem eller felfunktioner som orsakas av applikationer från tredje part ska man endast använda officiella tillbehör som stödjer Samsung DeX.

Du kan koppla din smartphone till en extern skärm på tre olika sätt.

DeX-kabelnKlicka för att Expandera

DeX-kabeln är det enklaste sättet att koppla din Note9 till en skärm eftersom du bara behöver en enda kabel.

Samsung DeX kabel
1 Koppla kabeln till din Note9.
2 Koppla kabelns andra ände till din TV eller skärm.

Nu visas två alternativ på din skärm:

Starta Samsung DeX: Den mobila enhetens skärm slocknar och visas istället i skrivbordsläge på den anslutna TV:n eller skärmen. Använd din enhet som en kontroll för att styra vad som händer på skärmen.

Samsung DeX pekplatta

Växla till skärmspegling: Innehållet i din Note9 kommer att speglas på den anslutna skärmen.

Samsung DeX skarmspegling
HDMI-adapter (USB Type-C till HDMI)Klicka för att Expandera

Du kan också koppla din Note9 till en extern skärm med hjälp av en HDMI-adapter eller en multiport-adapter.

USB Type-C - HDMI adapter
USB – HDMI multiport-adapter
1 Koppla din Note9 till adaptern.
2 Koppla adaptern till din TV eller skärm.

Nu visas två alternativ på din skärm:

Starta Samsung DeX: Den mobila enhetens skärm slocknar och visas istället i skrivbordsläge på den anslutna TV:n eller skärmen. Använd din enhet som en kontroll för att styra vad som händer på skärmen.

DeX pekplatta

Växla till skärmspegling: Innehållet i din Note9 kommer att speglas på den anslutna skärmen.

Note9, Samsung DeX skarmspegling
DeX PadKlicka för att Expandera
1 Koppla in DeX Pad i ett strömuttag.
2 Koppla HDMI-kabelns ena ände till DeX Padens HDMI-port och sätt in den andra änden i TV-apparatens eller skärmens HDMI-port.
Koppla HDMI-kabeln till DeX Pad
3 Koppla din smartphone till Dex Padens kontakt för mobila enheter (USB Type-C).
Koppla den mobila enheten till DeX Pad

Observera: Kontrollera att din smartphone ligger rakt när den skjuts in i kontakten. I annat fall kan Dex Paden och din telefon skadas.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support