Hur lägger jag till eller tar bort en genväg på startskärmen?

Om du vill lägga till en genväg på startskärmen tryck på och håll ner en app och välj alternativet ”Add shortcut to Home”.
Alternativt kan du dra ikonen hit för att lägga till genväg på startskärmen.
Om du vill ta bort en genväg från startskärmen trycker du på och håller ner en app på startskärmen och väljer alternativet ”Remove shortcut”.

t

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >