Hur lägger jag till eller tar borta extra hemskärmar på Samsung Galaxy S8 eller S8+?

På hemskärmen trycker du och håller fingret nedtryckt på en tom yta på skärmen

Svep åt vänster tills skärmen nedan visas, och välj Lägg till

Ta bort en hemskärm:
1. På hemskärmen trycker du och håller fingret nedtryckt på en tom yta på skärmen.

Svep åt vänster tills hemskärmen du vill ta bort visas och välj Ta bort.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support