Hur lägger jag till eller tar borta extra hemskärmar på Samsung Galaxy S8 eller S8+?

På hemskärmen trycker du och håller fingret nedtryckt på en tom yta på skärmen

Svep åt vänster tills skärmen nedan visas, och välj Lägg till

Ta bort en hemskärm:
1. På hemskärmen trycker du och håller fingret nedtryckt på en tom yta på skärmen.

Svep åt vänster tills hemskärmen du vill ta bort visas och välj Ta bort.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

0771-72 67 86Generell Support

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

På grund av Black Friday har vi nu lite längre hanteringstid än vanligt men vi hanterar ditt ärende så snart som möjligt.