Hur lägger jag till eller tar borta extra hemskärmar på Samsung Galaxy S8 eller S8+?

På hemskärmen trycker du och håller fingret nedtryckt på en tom yta på skärmen

Svep åt vänster tills skärmen nedan visas, och välj Lägg till

Ta bort en hemskärm:
1. På hemskärmen trycker du och håller fingret nedtryckt på en tom yta på skärmen.

Svep åt vänster tills hemskärmen du vill ta bort visas och välj Ta bort.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >