Hur lägger jag till eller tar borta extra hemskärmar på Samsung Galaxy S8 eller S8+?

På hemskärmen trycker du och håller fingret nedtryckt på en tom yta på skärmen

Svep åt vänster tills skärmen nedan visas, och välj Lägg till

Ta bort en hemskärm:
1. På hemskärmen trycker du och håller fingret nedtryckt på en tom yta på skärmen.

Svep åt vänster tills hemskärmen du vill ta bort visas och välj Ta bort.

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info