Hur omstartar jag min A8/A8+ 2018 om enheten “fryser“eller inte reagerar?

På tidigare enheter kunde jag starta om min enhet genom att ta bort bakstycket på telefonen ta ut batteriet för att omstarta min enhet.
Men på Galaxy A8/A8+ 2018 kan jag inte göra detta då batteriet är inbyggt inuti enheten. Hur omstartar jag min A8/A8+ 2018 om enheten “fryser“eller inte svarar när jag trycker på skärmen?

Om din enhet “fryser” eller är eller inte svarar när du trycker på skärmen kan du behöva starta om enheten.
Tryck och håll inne Strömknappen och Volym ner-knappen samtidigt i mer än
7 sekunder för att starta om den.

pic

Om du efter att ha startat om enheten märker att den fortfarande fryser eller blir omöjlig att interagera med finns det några saker du kan pröva för att lösa,
dessa problem:

1. Använd Enhetsunderhåll på din Galaxy A8/A8+ 2018 för att optimera din enhet och för att stoppa och ta bort skadlig programvara”. (Skydd mot skadlig programvara kan variera beroende på var du köpt enheten eller vilken operator du använder dig av)
2. Skapa mer utrymme för data genom att ta bort filer eller appar från enhetsminnet
3.Kolla efter uppdateringar till din enhet
4.Kontrollera hur din enhet beter sig i “Säkert läge”
5.Gör en återtällning till fabriksdata på enheten. Innan du genomför denna, glöm inte att göra en backup på all viktig data som du har på din telefon. Här rekommnderar vi programmet Smart Switch från Samsung.

Om problemet fortfarande kvarstår, kontakta ett Samsung Service Center eller butiken där du köpt din telefon.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 5 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.