Hur säkerhetskopiar jag så jag inte förlorar viktig data på min Galaxy S5 innan service?

För att göra en fullständig säkerhetskopia rekommenderar vi att du använder Smart Switch som du installerar på en dator. Du kan hämta Smart Switch både för Windows och Mac på länkarna nedan:

Windows: //www.samsung.com/global/download/smartswitchwin/

Mac: //www.samsung.com/global/download/smartswitchmac/

När hämtningen är klar öppnar Smart Switch och installerar programmet.

Därefter kopplar du in telefonen med den medföljande usb-kabel.

Telefonen ska nu visas i Smart Switch och då trycker du på "Säkerhetskopiera".

Vänta tills säkerhetskopieringen har nått hundra procent.

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info