Hur ställer jag in Snabbsvar på min Galaxy S6 edge?

1 För att aktivera snabbsvarfunktionen, gå till "Program"-sidan, välj "Inställningar".
2 Bläddra ner till enhetsinställningar och tryck på Kantskärm.
3 Välj sedan "Kantbelysning".
4 Därefter tryck på "Snabbsvar". När detta görs, borde kantbelysningsfunktion redan vara aktiverad i förväg.
5 För att redigera det förinställda avvisningsmeddelandet, tryck på meddelandetexten under snabbsvar meddelanden.
6 Slå på brytaren för att aktivera det.

Vi strävar alltid efter att göra din vistelse här på supportsidorna bättre!

Genom att betygsätta och kommentera denna manual kan vi arbeta mot att göra supportsidorna bättre för Dig och andra framöver. Tack på förhand!

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >