Hur startar eller stänger jag av snabbladdning på min enhet?

1 Öppna inställningar
Från hemskärmen svep nedåt och navigera in på "Inställningar" (kugghjulet).
Alternativt dra ner aviseringspanelen och tryck på "inställningar" (kugghjulet).
2 Välj alterativet "enhetsvård"
3 Tryck på "batteri" och därefter de tre prickarna i högra översta hörnet.
4 Välj "Inställningar".

Under sektionen"Laddning" kan du genom att dra reglaget för respektive funktion slå på eller stänga av "snabbladdning med kabel" och Snabb trådlös laddning" efter önskemål.