Hur startar eller stänger jag av snabbladdning på min enhet?

1 Öppna inställningar
Från hemskärmen svep nedåt och navigera in på "Inställningar" (kugghjulet).
Alternativt dra ner aviseringspanelen och tryck på "inställningar" (kugghjulet).
2 Välj alterativet "enhetsvård"
3 Tryck på "batteri" och därefter de tre prickarna i högra översta hörnet.
4 Välj "Inställningar".

Under sektionen"Laddning" kan du genom att dra reglaget för respektive funktion slå på eller stänga av "snabbladdning med kabel" och Snabb trådlös laddning" efter önskemål.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

Generell Support

0771-72 67 86

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

B2B support

0771-72 67 86

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

Kampanjsupport

0771-40 30 20

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00