Hur tar jag bilder med funktionen Dual capture?

Dual capture gör att du kan ta ett foto som zoomar in på motivet och ett annat foto med vidvinkelbakgrund, allt i samma bild med ett klick.

Obs! Den här funktionen är endast tillgänglig i Live focus-läge och användaren kan inte kontrollera förhandsgranskningen av huvudkameran vid användning av Dual
capture-funktionen.

1. På listan Apps trycker du på Camera.
2. På förhandsgranskningsskärmen trycker du på LIVE FOCUS för att använda funktionen Live focus.
3. Se till att Dual capture är aktiverat. Både en Live focusbild och en normal bild sparas.
4. Tryck på kameraikonen för att ta ett foto.

1

För att visa Dual capture-foton,

5. Välj ett foto som tagits med Dual capture-funktionen.
6. Tryck på NORMAL PICTURES nedtill på skärmen för att visa fotot med vidvinkelbakgrund.
7. Vidvinkelversionen av fotot visas. Om du vill spara fotot som en annan fil trycker du på SAVE AS NEW FILE.
För att återgå till fotot med fokus på motivet, tryck på LIVE FOCUS PICTURES.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar