Hur använder jag S Pen för att ta en bild med Note9?

Tack vare S Pen behöver du inte längre rusa tillbaka in i bildfånget efter att ha ställt in kamerans timer och inte heller trycka dig in i bilden på grund av att det är för trångt.

Tryck på S Pen-knappen för att ta en bild

S Pen kopplas till din enhet via Bluetooth och kan användas som en fjärrstyrd kamerautlösare från upp till 10 meters avstånd.

1 Placera telefonen vid ett visst avstånd.
2 Ställ dig i bildfånget.
3 Tryck på S Pen-knappen en gång för att ta en bild.
4 Tryck på S Pen-knappen två gånger för att växla mellan den främre och den bakre kameran.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.