Hur tar jag porträtt med Livefokus på Galaxy S9+?

Livefokus-funktionen låter kameran att fånga huvudobjektet och bakgrunden separat, så du kan ta foton med fokuset på huvudobjektet, eller till och med redigera ett foto från galleriet.

Ta foton med Livefokus

Observera: För bättre resultat ska huvudobjektet positioneras mellan 1 och 1,5 meter ifrån kameralinsen.

1 Öppna ”Kamera”-appen och välj ”Livefokus”.
2 Justera skärpan genom att dra i reglaget för fokusjustering.
Justera skärpan genom att dra i reglaget för fokusjustering

Redigera foto med ”Livefokus”

Du kan också redigera bakgrundsoskärpans nivå på ett foto taget med Livefokus-funktionen.

1 Välj ett foto taget med Livefokus-funktionen i galleriet, och tryck på ”Justera bakgrundsoskärpa”.
Justera bakgrundsoskärpa
2 Dra i reglaget för bakgrundsfokus för att justera skärpan, och tryck på bocken för att spara fotot.
tryck på bocken för att spara fotot

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-19.00
Lördag | 10-15.00

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support