Hur tar jag porträtt med Livefokus på Galaxy S9+?

Livefokus-funktionen låter kameran att fånga huvudobjektet och bakgrunden separat, så du kan ta foton med fokuset på huvudobjektet, eller till och med redigera ett foto från galleriet.

Ta foton med Livefokus

Observera: För bättre resultat ska huvudobjektet positioneras mellan 1 och 1,5 meter ifrån kameralinsen.

1 Öppna ”Kamera”-appen och välj ”Livefokus”.
2 Justera skärpan genom att dra i reglaget för fokusjustering.
Justera skärpan genom att dra i reglaget för fokusjustering

Redigera foto med ”Livefokus”

Du kan också redigera bakgrundsoskärpans nivå på ett foto taget med Livefokus-funktionen.

1 Välj ett foto taget med Livefokus-funktionen i galleriet, och tryck på ”Justera bakgrundsoskärpa”.
Justera bakgrundsoskärpa
2 Dra i reglaget för bakgrundsfokus för att justera skärpan, och tryck på bocken för att spara fotot.
tryck på bocken för att spara fotot

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >