Hur tar jag ut SIM-kortet från Galaxy S9/s9+?

1 För in nyckelns spets i hålet på enhetens undersida för att få ut korthållaren. Du bör höra ett litet klickljud när korthållaren skjuts ut.
För in nyckelns spets i hålet på enhetens undersida för att få ut korthållaren
2 För försiktigt ut korthållaren.
För försiktigt ut korthållaren
3 Ta ut SIM-kortet.
4 Sätt i korthållaren igen. Var noggrann att den inte är fuktig eller smutsig, samt att den sätts in hela vägen för att undvika vätskeskador av enheten.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.