Innan du formaterar minneskortet, glöm inte att säkerhetskopiera all viktig information du

Ladda batteriet innan du använder enheten för första gången, samt när den inte används i längre perioder.

1 Anslut USB-kabeln i strömadaptern och anslut den sedan till enhetens flerfunktionsuttag (på dess undersida).
Anslut USB-kabeln i strömadaptern och anslut den sedan till enhetens  flerfunktionsuttag (på dess undersida)
2 Anslut sedan till strömuttag.

Vill du ladda enheten med Micro USB-kabel, kommer du behöva ansluta med en Micro USB-anslutning först.

Anslut sedan till strömuttag

Observera: Anslut inte Micro USB i flerfunktionsuttaget. Detta kan skada enheten samt kabeln.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar