Kan jag hantera vilka kort som visas via Bixby Homes inställningar?

Du kan välja dina favoritkort och se till att du inte få fler av de du inte vill ha genom att trycka på "Visa inte igen".

1 Tryck på Mer-menyn (tre prickar) i toppen av Bixby Home.
Tryck på Mer-menyn (tre prickar) i toppen av Bixby Home
2 Tryck på "Inställningar".
Tryck på Inställningar
3 Tryck på "Kort".
Tryck på Kort
4 Tryck på knapparna bredvid apparna i listan för att lägga till eller ta bort dem.
Tryck på knapparna bredvid apparna i listan för att lägga till eller ta bort dem
5 Om en app inte är installerad på enheten måste du installera den för att använda den. På Bixby Homeskärmen, tryck på Inställningar > Appar med kort och ladda sen ner en app.
På Bixby Homeskärmen, tryck på  Inställningar  Appar med kort och ladda sen ner en app

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.