Kan jag ladda batteriet på min Galaxy S9/S9+ när vatten-ikonen visas?

Din S9 och S9+ är skyddade från damm och vatten (vid sänkning i sötvatten upp till 1,5 meter i max 30 sekunder).

För att skydda enheten från skador, är laddningsfunktion inaktiverad när fuktighet upptäcks vid USB-porten och vatten-symbol visas på notisfältet samt Always on Display-skärmen.

Hur du torkar din enhet

1 Torka enheten noggrannt med högtalarna vända nedåt och skaka den försiktigt.
2 Förvara den på en välventilerad plats till den är helt torr och vatten-symbolen inte längras visas.

Observera: Om du använder icke-auktoriserade laddare, kablar eller felaktig anslutning, kan du allvarligt skada enheten.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >