Kan jag spela upp ljud via TV:n eller bildskärmen?

Ändra standardljudutgång (högtalare) enligt följande:
1. Välj knappen Quick Settings (▲) nere till höger på Samsung DeX-startskärmen.
2. Välj [Audio output] från Samsung Connect-panelen under Quick Settings. Du kan kontrollera listan med enheter där ljudutgången för närvarande är tillgänglig.
3. Välj [skärmenheten] för att spela ljud via den anslutna skärmen (TV eller bildskärm).
※ Du kan också ändra standardljudutgång till en annan ljudenhet (t.ex. Bluetooth-headset) som är ansluten till din smartphone via den här menyn.
※ Telefonsamtalsljud kan endast riktas via mobilenheten.

Om du väljer knappen Quick Settings (▲) och inte kan se Samsung Connect-panelen nedtill eller menyn [Audio output], försök följande:
1. Välj [Apps] längst ner till vänster och öppna Samsung Connect-appen.
2. Välj knappen med tre vertikala punkter (︙More) uppe till höger i Samsung Connect.appen. (När du kör appen för första gången hoppa över Guide-skärmen och kontrollera menyn.)
3. Gå till [Settings] och välj sedan menyn [Samsung Connect Panel].
4. Aktivera (ON) på menyn [Audio output].
※ Menyn [Audio output] kan endast aktiveras när status är "ON" på Samsung Connect-panelen.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-19.00
Lördag | 10-15.00

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support