På tidigare enheter kunde jag ta bort höljets baksida och försiktigt ta ur batteriet

Om enheten är fryst och inte reagerar kan du behöva stänga av appar eller stänga av enheten och slå på den igen. Om din enhet är  fryst och inte reagerar, tryckoch håll ner Power-knappen och volym ner-tangenten samtidigt i över  7 sekunder för att starta om den.

Om din enhet är fryst och inte reagerar, tryckoch håll ner Power-knappen och volym ner-tangenten samtidigt i över   7 sekunder för att starta om den

Om du efter att ha startat om enheten upptäcker att den fortfarande fryser eller ibland inte reagerar,  finns det några åtgärder du kan vidta för att hjälpa till att korrigera problemet:

1 Använd menyn Device maintenance för att optimera enheten och kontrollera att det inte finns skadlig programvara. (Smart Manager är eventuellt inte tillgänglig beroende på region eller tjänsteleverantör).
2 Skapa minnesutrymme.
3 Leta efter mjukvaruuppdateringar för din enhet.
4 Kontrollera enheten i ”Safe mode”.
5 Göra en fabriksdataåterställning av enheten. Obs! Innan du gör en fabriksåterställning, kom ihåg att säkerhetskopiera alla viktiga data som är lagrade i enheten.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar