På tidigare enheter kunde jag ta bort höljets baksida och försiktigt ta ur batteriet

Om enheten är fryst och inte reagerar kan du behöva stänga av appar eller stänga av enheten och slå på den igen. Om din enhet är  fryst och inte reagerar, tryckoch håll ner Power-knappen och volym ner-tangenten samtidigt i över  7 sekunder för att starta om den.

Om din enhet är fryst och inte reagerar, tryckoch håll ner Power-knappen och volym ner-tangenten samtidigt i över   7 sekunder för att starta om den

Om du efter att ha startat om enheten upptäcker att den fortfarande fryser eller ibland inte reagerar,  finns det några åtgärder du kan vidta för att hjälpa till att korrigera problemet:

1 Använd menyn Device maintenance för att optimera enheten och kontrollera att det inte finns skadlig programvara. (Smart Manager är eventuellt inte tillgänglig beroende på region eller tjänsteleverantör).
2 Skapa minnesutrymme.
3 Leta efter mjukvaruuppdateringar för din enhet.
4 Kontrollera enheten i ”Safe mode”.
5 Göra en fabriksdataåterställning av enheten. Obs! Innan du gör en fabriksåterställning, kom ihåg att säkerhetskopiera alla viktiga data som är lagrade i enheten.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 5 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.