Samsung Galaxy S5 – Avsluta program

För att stänga öppna program som inte används och för att spara batteri och upprätthålla enhetens prestanda, tryck på ikonen Aktiva program

Tryck på "Avsluta" bredvid någon utav programen som du vill stänga - eller välj "Avsluta alla" för att stänga alla program. Alternativt trycker du på ikonen "Avsluta alla" när ’Aktiva program’- skärmen visas.

1 Klicka på Aktiva-program ikonen.
Klicka på Aktiva-program ikonen
2 Tryck på "Avsluta" bredvid någon utav programen som du vill stänga-eller välj "Avsluta alla" för att stänga alla program.
Tryck ps Avsluta bredvid någon utav programen som du vill stänga-ellervälj Avsluta alla för att stänga alla program
3 Välj "Ok".
Välj OK
4 Alternativt trycker du på ikonen "Avsluta alla" när Aktiva program- skärmen visas.
Alternativt trycker du ikonen Avsluta alla när Aktiva program - skärmen visas

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.