Samsung Galaxy S5 – Avsluta program

För att stänga öppna program som inte används och för att spara batteri och upprätthålla enhetens prestanda, tryck på ikonen Aktiva program

Tryck på "Avsluta" bredvid någon utav programen som du vill stänga - eller välj "Avsluta alla" för att stänga alla program. Alternativt trycker du på ikonen "Avsluta alla" när ’Aktiva program’- skärmen visas.

1 Klicka på Aktiva-program ikonen.
Klicka på Aktiva-program ikonen
2 Tryck på "Avsluta" bredvid någon utav programen som du vill stänga-eller välj "Avsluta alla" för att stänga alla program.
Tryck ps Avsluta bredvid någon utav programen som du vill stänga-ellervälj Avsluta alla för att stänga alla program
3 Välj "Ok".
Välj OK
4 Alternativt trycker du på ikonen "Avsluta alla" när Aktiva program- skärmen visas.
Alternativt trycker du ikonen Avsluta alla när Aktiva program - skärmen visas

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Ring

0771-72 67 86General Support

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00