Samsung Galaxy S5 – Avsluta program

För att stänga öppna program som inte används och för att spara batteri och upprätthålla enhetens prestanda, tryck på ikonen Aktiva program

Tryck på "Avsluta" bredvid någon utav programen som du vill stänga - eller välj "Avsluta alla" för att stänga alla program. Alternativt trycker du på ikonen "Avsluta alla" när ’Aktiva program’- skärmen visas.

1 Klicka på Aktiva-program ikonen.
Klicka på Aktiva-program ikonen
2 Tryck på "Avsluta" bredvid någon utav programen som du vill stänga-eller välj "Avsluta alla" för att stänga alla program.
Tryck ps Avsluta bredvid någon utav programen som du vill stänga-ellervälj Avsluta alla för att stänga alla program
3 Välj "Ok".
Välj OK
4 Alternativt trycker du på ikonen "Avsluta alla" när Aktiva program- skärmen visas.
Alternativt trycker du ikonen Avsluta alla när Aktiva program - skärmen visas

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >