Samsung Galaxy S5 - Lägg till Widget på hemskärmen

För att lägga till widgets på hemskärmen, följ anvisningarna nedan.

1 Håll två fingrar mot skärmen och nyp sedan ihop dem.
Håll två fingrar mot skärmen  och nyp sedan ihop dem
2 Välj "Widgetar".
Välj Widgetar
3 Tryck på en Widget och håll den nedtryckt för att flyma den.
Tryck På en Widgetoch håll den  nedtryckt för att flyma den
4 Palcera ut widgeten på skärmen.
Palcera ut widgeten på skärmen

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

* För skrivarrelaterade förfrågningar besök HP webbplats .

Personlig support

Samsung support centers

Ta reda på mer om hur du kan få personlig hjälp.

Kontakta Oss