Samung Galaxy S5 - Avaktivera Min tidskrift från hemskärmen

För att avaktivera Min tidskrift från hemskärmen, följ anvisningarna nedan.

1 Håll två fingrar mot skärmen och nyp sedan ihop dem.
Håll två fingrar mot skärmen och nyp sedan ihop dem
2 På inställiningspanelen, välj "Inst. För hemskärmen".
På inställiningspanelen, välj "Inst. För hemskärmen"
3 Bocka ur "Min tidskrift".
Bocka ur "Min tidskrift"
4 Under inställningspanelen hittar du även inställningar för "Backgrunder" och "Widgetar".
Under inställningspanelen hittar du även inställningar för "Backgrunder" och "Widgetar"

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >