Samung Galaxy S5 - Avaktivera Min tidskrift från hemskärmen

För att avaktivera Min tidskrift från hemskärmen, följ anvisningarna nedan.

1 Håll två fingrar mot skärmen och nyp sedan ihop dem.
Håll två fingrar mot skärmen och nyp sedan ihop dem
2 På inställiningspanelen, välj "Inst. För hemskärmen".
På inställiningspanelen, välj "Inst. För hemskärmen"
3 Bocka ur "Min tidskrift".
Bocka ur "Min tidskrift"
4 Under inställningspanelen hittar du även inställningar för "Backgrunder" och "Widgetar".
Under inställningspanelen hittar du även inställningar för "Backgrunder" och "Widgetar"

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.