Skapa GIFs eller serietagningar på Galaxy S9/S9+

Med din Galaxy S9/S9+ så kan du skapa GIFs och ta serietagningar genom att endast trycka och hålla nere kameraknappen.

1 Öppna ”Kamera”.
2 På förhandsgranskningen, tryck på ”Inställningar”-symbolen.
På förhandsgranskningen
tryck på Inställningar-symbolen
3 Tryck på ’Håll ned ”Kameraknappen” för att:
4 Välj en aktion.
Välj en aktion.

Observera: Denna funktion är enbart tillgänglig i vissa tagningslägen.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >