Skapa GIFs eller serietagningar på Galaxy S9/S9+

Med din Galaxy S9/S9+ så kan du skapa GIFs och ta serietagningar genom att endast trycka och hålla nere kameraknappen.

1 Öppna ”Kamera”.
2 På förhandsgranskningen, tryck på ”Inställningar”-symbolen.
På förhandsgranskningen
tryck på Inställningar-symbolen
3 Tryck på ’Håll ned ”Kameraknappen” för att:
4 Välj en aktion.
Välj en aktion.

Observera: Denna funktion är enbart tillgänglig i vissa tagningslägen.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-19.00
Lördag | 10-15.00

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support