Svar på vanliga frågor om Note 9

1 Jag kan inte ansluta (parkoplla) till en Bluetooth-enhet

När du har bytt mobiltelefon måste du ansluta (parkoppla) bluetooth-enheten igen.  (Det räcker inte med att bara slå på bluetooth-enheten för att ansluta.)

- Bluetooth-enheten: Slå på → Välj parkopplingsläge (olika metoder för olika enheter)

- Mobiltelefonen: Slå på bluetooth → Välj enhet som ska anslutas → Anslut

2 När enheten slås på från AOD-skärmen visas ett ”eftersläp av bilden” och den försvinner från startskärmen.

Detta fenomen uppstår när skärmen byts från mörk skärm till ljus skärm på grund av inneboende egenskaper hos
AMOLED-komponenten, så detta är helt normalt. Och när den nya AOD-versionen (3.3.00.3) släpps minskar detta fenomen,
så uppdatera då AOD till senaste versionen.

* Settings -> Lock screen -> Always On Display-> Always On Display Information -> Update

3 S Pen identifieras inte korrekt, linjer som ritats med S Pen är böjda eller så fokuserar kameran inte korrekt i autofokusläge

Vissa mobiltelefonfodral eller tillbehör kan ha magnetiska delar. Om det är en magnet i fodralet eller tillbehöret kan det påverka
användningen av S Pen och kameran, så försök igen efter att du avlägsnat tillbehöret.

※ Magnethållare, magnetiskt power case, magnetisk kabel etc.

4 Bakgrundsbilden ser plötsligt vara trasig ut.

Symtomet är ett tillfälligt fenomen som kan lösas genom att du återställer bakgrunden.

Som ett resultat av analys fram till nu händer det att bakgrundsbilden i vissa fall har återställts från ett visst Cloud Account.

Så här återställer du bakgrundsbilden.

※ Ställa in bakgrund

1. Använda Samsung tema

■ Settings → Wallpaper and Themes → Välj Samsung theme screen → Välj bakgrund från My Background

2. Ställa in bakgrund från Galleriet

■ Gallery → Välj bilden du vill ha → Tryck på alternativknappen uppe till höger → Set as wallpaper

5 Den bakre kameralinsen är inte centrerad

Note9-kameran har en bildstabiliseringsfunktion (OIS), vilken kräver extra utrymme.

När kameran inte används kan linsen därför vara vinklad åt ena sidan på grund av linsens vikt, men det är normalt och linsen flyttas till normalläge när OIS aktiveras och kameran är aktiverad.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-19.00
Lördag | 10-15.00

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support