Vad är orsaken till att hemknappen på framsidan är borttagen på Note8?

Eftersom det inte finns någon fysisk hemknapp på skärmen har vi designat ett nytt användargränssnitt för Infinity Display¹
som erbjuder en mer naturlig användarupplevelse. Hemknappen är inbäddad under skärmen. Med hjälp av en kombination av hård- och mjukvara har vi designat en hemknapp som reagerar på olika trycknivåer. Så om du tittar på film eller spelar spel – eller om skärmen är avstängd – kan du fortfarande trycka på mittknappen för att komma till startskärmen eller väcka telefonen.

t

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.