Varför går det inte att aktivera flera fönster på min Galaxy S5?

Om du inte kan aktivera Flera fönster på din Galaxy S5 genom att dra av och på knappen åt sidan kan det vara så att du har telefonen inställt på enkelt läge.

Om du inte kan aktivera Flera fönster på din Galaxy S5 genom att dra av och på knappen åt sidan kan det vara så att du har telefonen inställt på enkelt läge

Enkelt läge är till för att göra det enklare att navigera i telefonen genom att ta bort avancerade inställningar.

Under inställningar kan du se om du har enkelt läge aktiverat.

Välj "Enkelt läge".

Om enkelt läge är ikryssat klicka då i "Standardläge" och avsluta med att trycka på "Klar".

Om enkelt läge är ikryssat klicka då i "Standarläge" och avsluta med att trycka på "Klar"
Om enkelt läge är ikryssat klicka då i "Standarläge" och avsluta med att trycka på "Klar"

Vi strävar alltid efter att göra din vistelse här på supportsidorna bättre!

Genom att betygsätta och kommentera denna manual kan vi arbeta mot att göra supportsidorna bättre för Dig och andra framöver.

Tack på förhand!

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar