Varför laddas inte min Galaxy S9/S9+ korrekt?

Kontrollera först kabeln. Försök sedan med annan kabel eller trådlöst laddning.

Laddning slutförs även om enheten inte är fullt laddad

Vid laddning - trådlös som trådbunden - enheten och laddaren kan bli för varma. Om enheten blir varm eller om området där den laddas blir varmt kan laddningshastigheten minska.

Om batteriet når en viss temperatur vid laddning, kommer laddaren sluta ladda helt. Detta för att hindra att enheten skadas.

Om den lägre delen av enheten blir överhettad, kan det vara då USB-kabeln som används är skadad. Byt då ut denna till en annan anpassad för enheten.

Vänta till enheten blivit svalare och påbörja laddning av enheten igen.

Observera:

Använd endast av Samsung godkända laddare, batterier, kablar och produkter.

(t.ex. Trådlös laddare, USB-kablar, bil-laddare, Micro-USB-anslutare, USB-strömadapter).

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.