Varför laddas inte min Galaxy S9/S9+ korrekt?

Kontrollera först kabeln. Försök sedan med annan kabel eller trådlöst laddning.

Laddning slutförs även om enheten inte är fullt laddad

Vid laddning - trådlös som trådbunden - enheten och laddaren kan bli för varma. Om enheten blir varm eller om området där den laddas blir varmt kan laddningshastigheten minska.

Om batteriet når en viss temperatur vid laddning, kommer laddaren sluta ladda helt. Detta för att hindra att enheten skadas.

Om den lägre delen av enheten blir överhettad, kan det vara då USB-kabeln som används är skadad. Byt då ut denna till en annan anpassad för enheten.

Vänta till enheten blivit svalare och påbörja laddning av enheten igen.

Observera:

Använd endast av Samsung godkända laddare, batterier, kablar och produkter.

(t.ex. Trådlös laddare, USB-kablar, bil-laddare, Micro-USB-anslutare, USB-strömadapter).

Skicka Epost till Oss

Vi kommer att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar.