Varför laddas inte min Galaxy S9/S9+ korrekt?

Kontrollera först kabeln. Försök sedan med annan kabel eller trådlöst laddning.

Laddning slutförs även om enheten inte är fullt laddad

Vid laddning - trådlös som trådbunden - enheten och laddaren kan bli för varma. Om enheten blir varm eller om området där den laddas blir varmt kan laddningshastigheten minska.

Om batteriet når en viss temperatur vid laddning, kommer laddaren sluta ladda helt. Detta för att hindra att enheten skadas.

Om den lägre delen av enheten blir överhettad, kan det vara då USB-kabeln som används är skadad. Byt då ut denna till en annan anpassad för enheten.

Vänta till enheten blivit svalare och påbörja laddning av enheten igen.

Observera:

Använd endast av Samsung godkända laddare, batterier, kablar och produkter.

(t.ex. Trådlös laddare, USB-kablar, bil-laddare, Micro-USB-anslutare, USB-strömadapter).

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

0771-72 67 86Generell Support

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.
För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00