Vilka inställningar är tillgängliga för frontkameran på min Galaxy S6 eller S6 edge?

För att komma åt inställningar, på förhandsgranskningsskärmen, tryck inställningsikonen. Vänligen observera: Tillgängliga inställningar kan skilja sig beroende på vilken fotograferingsläge som kameran för tillfället använder.

1

Bildstorlek: Välj en upplösning för foton. En högre upplösning kommer att resultera i bättre bildkvalité, men de kommer då att uppta mer minne.

Video Storlek: Välj en upplösning för videoklipp. En högre upplösning kommer att resultera i bättre bildkvalité, men de kommer då att uppta mer minne.

Rörelsekontroll: Ställ in enheten för att känna igen din handflata, så att du kan använda den för att ta självporträtt.

Spara vänd vågrätt: Vänd bilden för att skapa en spegel-bild av orginalscenen, vid fotografering med frontkameran.

Tracking AF: Ställ in enheten för att spåra och automatiskt fokusera på ett valt motiv, även om kameran eller motivet rör sig.

Videostabilisering: Aktivera anti-skakning för att reducera eller eliminera oskärpa som resulteras av att kameran skakar när spelar in ett videoklipp.

Rutnät: Visa sökguider för att få hjälp med sammansättning vid val av föremål.

Platstaggar: Anslut en GPS platstagg till fotot.

Visa bilder: Ställ in enheten för att visa foton direkt efter tagning.

Snabbstart: Ställ in enheten för att snabbt starta kamera-applikationen genom att dubbeltrycka på Hemknappen.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Ring

0771-72 67 86General Support

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00