Vilka inställningar är tillgängliga för frontkameran på min Galaxy S6 eller S6 edge?

För att komma åt inställningar, på förhandsgranskningsskärmen, tryck inställningsikonen. Vänligen observera: Tillgängliga inställningar kan skilja sig beroende på vilken fotograferingsläge som kameran för tillfället använder.

1

Bildstorlek: Välj en upplösning för foton. En högre upplösning kommer att resultera i bättre bildkvalité, men de kommer då att uppta mer minne.

Video Storlek: Välj en upplösning för videoklipp. En högre upplösning kommer att resultera i bättre bildkvalité, men de kommer då att uppta mer minne.

Rörelsekontroll: Ställ in enheten för att känna igen din handflata, så att du kan använda den för att ta självporträtt.

Spara vänd vågrätt: Vänd bilden för att skapa en spegel-bild av orginalscenen, vid fotografering med frontkameran.

Tracking AF: Ställ in enheten för att spåra och automatiskt fokusera på ett valt motiv, även om kameran eller motivet rör sig.

Videostabilisering: Aktivera anti-skakning för att reducera eller eliminera oskärpa som resulteras av att kameran skakar när spelar in ett videoklipp.

Rutnät: Visa sökguider för att få hjälp med sammansättning vid val av föremål.

Platstaggar: Anslut en GPS platstagg till fotot.

Visa bilder: Ställ in enheten för att visa foton direkt efter tagning.

Snabbstart: Ställ in enheten för att snabbt starta kamera-applikationen genom att dubbeltrycka på Hemknappen.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >