Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you
Supportnyheter

SA-serien LED-skärm  kvalitetsförbättrings meddelande

Datorer & Tillbehör
08 jul, 2013

Samsung har släppt en firmware uppdatering för Samsung SA-serien LED-skärmar.

Denna firmware uppdatering är för förbättrad prestanda (bättre bildkvalitet och PC-kompatibilitet).

Om din bildskärm är en av dessa modeller, rekommenderar Samsung att du hämtar och installerar den senaste uppdateringen speciellt avsedd för din bildskärm.

- Det tar ungefär 2 ~ 5 min. (beroende på systemets status)
- Stäng inte av datorn / skärmen under uppdateringen.
- Efter uppgraderingen kommer monitorn stänger av sig själv. Uppgradering kommer att slutföras när du slår på.
För att ladda ner uppdateringen

Klicka här