Samsung Flow

Smartphone SUPPORT

Samsung Flow

Denna smarta funktion kopplar på ett smidigt sätt samman din Galaxy TabPro S (PC) och din Galaxy Smartphone och ger dig en magisk upplevelse

Du kan enkelt låsa upp din PC genom att trycka på din olåsta Galaxy Smartphone och skanna ditt fingeravtryck. Du kan också enkelt aktivera din mobila trådlösa surfzon för att hålla din PC uppkopplad och läsa och svara direkt på telefonmeddelanden.

A neat trick that provides a magical experience seamlessly connecting your Galaxy TabPro S(PC) and Galaxy Smartphone image

Samsungs Flödesprocess

Ladda ner Samsung Flow nu!
  • Nedladdning av drivrutin för Samsung Flow för Galaxy TabPro S
    Bild på nedladdning av drivrutin för Samsung Flow för Galaxy TabPro S
    • Om du har raderat Samsung Flow-appen från din Galaxy TabPro S eller formaterat din PC kan du installera om appen från Windows Store.
    • Samsung System Agent är förinstallerat på enheten men den kan vid behov installeras om via Samsung Update.
  • Nedladdning av Samsung Flow-mobilappen

Genom att vidröra baksidan av din telefon, på vänster sida av pekplattan på ditt TabProS-tangentbord, kan du enkelt ladda ner mobilappen.

Samsung Flow Mobile app image

Fördel med Samsungs Flöde

Upplev den sömlösa integrationen mellan Galaxy Smartphone och TabPro S (PC) med Samsung Flow.
  • Säker PC-inloggning med fingeravtryckssensor på Galaxy Smartphone

Snabb och säker inloggning på Galaxy TabPro S (PC) med hjälp av fingeravtryckssensorn på Galaxy Smartphone.

Bild på säker PC-inloggning med Galaxy Smartphones fingeravtryckssensor

* NFC-funktionen måste vara aktiverad på båda enheterna för att Samsung Flow ska kunna användas.
    * För att använda autentisering med fingeravtryck måste enheterna vara parkopplade via Bluetooth, och minst ett fingeravtryck måste vara registrerat på din smartphone.

• Enkel aktivering av din mobila trådlösa surfzon

Om Wi-Fi-anslutningen inte är tillgänglig kan du aktivera din mobila trådlösa surfzon med endast ett klick för att hålla din PC uppkopplad.

Bild på enkel aktivering av mobilt hotspot
  • Synkronisera meddelanden mellan din Galaxy Smartphone och din TabPro S

Du kan läsa och svara direkt på meddelanden på din smartphone via din TabPro S (PC).

Bild på Synk-meddelanden mellan din Galaxy smartphone och TabPro S

* Direktsvar är eventuellt inte tillgängligt för vissa snabbmeddelandeappar.

• Dela ditt innehåll när du vill

Tillåter överföring av innehåll och aktivitet till en annan enhet.

En bild som föreställer hur innehålls och aktivitet överförs till en annan enhet.
Systemkrav för Samsung Flow

Systemkrav för Samsung Flow

Galaxy Tablet (PC)

Galaxy Tablet (PC)

OS

Windows 10 Home / Windows 10 Pro

Minimikrav, RAM

4GB RAM

Säkerhetsfunktioner

TPM (Trusted Platform Module)

Modeller som stöds

Galaxy TabPro S

Trådlös anslutning

Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.1

Galaxy Smartphone

Galaxy Tablet (PC)

OS

Android Marshmallow OS (6.0) eller senare

Hårdvarukrav

Stöd för fingeravtryckssensor av touch-typ

Modeller som stöds

Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note5, Galaxy A7 2016, Galaxy A5 2016

Trådlös anslutning

Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1

Tjänster och funktioner kan variera beroende på enhet och land.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar