Netflix laddar konstant och öppnar inte.

Gör en återställning av smart hub. Tryck Öppna > Support > Självdiagnos > Återställ Smart Hub. Om problemet kvarstår, koppla ur strömkabeln i 5 minuter.

Ändra DNS till 8.8.8.8. Tryck Öppna > Allmänt > Nätverk > Nätverk status > IP inst. >DNS inst. > Ange manuellt.
Om Netflix fortfarande inte fungerar kontakta vår support på 0771 726 786.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >