Galaxy S6: Kako vklopim funkcijo za deljenje profila

※ Delite svoje podatke na profilu, kot so osebna fotografija in statusno sporočilo, z drugimi s pomočjo funkcije za deljenje profila.


Kako vklopim funkcijo za deljenje profila?

 


< 1. metoda >


Ko prvič vklopite napravo oz. ko jo ponovno vključite po tovarniški ponastavitvi, se pojavi obvestilo o deljenju profila. Če to funkcijo uporabljate prvič, si preberite in potrdite pogoje uporabe.
S tem bo vaša telefonska številka potrjena, s tem pa se bo aktivirala funkcija za deljenje profila.

 

1 

 

 

< 2. metoda >


Če ste preskočili ta korak, ko vas je naprava s temu pozvala z pojavnim oknom, pojdite v Stike in nato izberite Moj profil.
Tu lahko vklopite ali izklopite deljenje profila.
1. Pojdite v Stike in nato izberite Moj profil.
2. Izberite Deljenje profila.
3. Povlecite stikalo za deljenje profila na desno.
4. Preberite si in potrdite pogoje uporabe.

 

2 

 

 

 

 

Hvala za vaše mnenje

Ne najdete iskanega? Želimo vam pomagati.

Na spletu

Pošljite nam E-poštno Sporočilo

Odgovorili bomo v roku 24 ur od vaše zahteve.

Klic

080 697 267Splošna podpora

Od ponedeljka do petka : od 9.00 do 18.00

* Za poizvedbe povezane s tiskalnikom obiščite spletno mesto HP .

Podpora v živo

Lokacija Storitve Service

Več informacij o tem, kako do pomoči v živo.

Stik Z Nami