Preklic registracije funkcij Deljenje profila in Preprosto deljenje

Če funkcij Deljenje profila in Preprosto deljenje v razdelku Razširjene funkcije ne želite več uporabljati,
upoštevajte spodnja navodila, da prekličete registracijo.

Nekatere funkcije morda ne bodo ne voljo, odvisno od države in ponudnika storitev.

Ko prekličete registracijo, se vsi povezani podatki izbrišejo in jih ne bo mogoče obnoviti.
Če se pozneje odločite, da želite funkciji Deljenje profila in Preprosto deljenje spet uporabljati v svojem telefonu, boste morali znova overiti svojo telefonsko številko.

Postopek preklica registracije funkcij v razdelku Razširjene funkcije v telefonu
1. korak

Vnesite telefonsko številko naprave, registracijo katere želite preklicati, in prejeli boste kodo za potrditev.

2. korak

Vnesite prejeto kodo za potrditev in posredujte zahtevo.

Ne najdete iskanega? Želimo vam pomagati.

Na spletu

Pošljite nam E-poštno Sporočilo

Odgovorili bomo v roku 24 ur od vaše zahteve.

Klic

080 697 267Splošna podpora

Od ponedeljka do petka : od 9.00 do 18.00

* Za poizvedbe povezane s tiskalnikom obiščite spletno mesto HP .

Podpora v živo

Lokacija Storitve Service

Več informacij o tem, kako do pomoči v živo.

Stik Z Nami