Zrušte registráciu funkcií Zdieľanie profilu a Jednoduché zdieľanie

Ak si neželáte používať Vylepšené funkcie,
nasledujúci postup vám pomôže zrušiť registráciu funkcií Zdieľanie profilu a Jednoduché zdieľanie.

Dostupnosť niektorých funkcií závisí od vašej krajiny a operátora.

Keď zrušíte svoju registráciu, všetky údaje, ktoré sa na ňu vzťahujú, sa neobnoviteľne vymažú.
Ak sa rozhodnete znovu používať funkcie Zdieľanie profilu a Jednoduché zdieľanie na svojom telefóne, budete musieť znova potvrdiť svoje telefónne číslo.

Ako zrušiť Vylepšené funkcie na vašom telefóne
Krok 1

Zadajte telefónne číslo zariadenia, registráciu ktorého chcete zrušiť, a my vám spätne zašleme potvrdzovací kód.

Krok 2

Zadajte potvrdzovací kód, ktorý sme vám zaslali na váš telefón, a odošlite ho.

Nenašli ste to, čo hľadáte? Radi vám pomôžeme.

Online

Online Chat

Spojte sa s nami pomocou online chatu.

Pošlite Nám E-mail

Budeme reagovať do 24 hodín od vašej požiadavky.

E-mail Vedeniu Spoločnosti

Pošlite svoj email do kancelárie vedenia spoločnosti

Live Assistant

Využite interaktívny videohovor
(len pre prémiové produkty Samsung Galaxy S9/S9+ a QLED TV)

Telefonicky

0800 726 786

po-so 08:00–20:00
ne 08:00–18:00

0800 726 222B2B Support

po-so 08:00–20:00
ne 08:00–18:00

* Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tlačiarne navštívte webovú lokalitu spoločnosti HP .

Osobná podpora

Vyhľadať Servisné Stredisko

Nájdite servisné miesto vo svojom okolí

Kontaktujte nás