Un pas într-o nouă realitate.

Surface of moon with a sun burst behind it, and the number and letter 8K with a background of stars. Plus, upper right 'QLED 8K' logo.

Pe parcursul a câtorva decade, oamenii se adunau în jurul televizoarelor pentru a urmări evenimentele istorice. Acum, la 50 de ani de când a pășit omul pe lună, televizoarele crează iarăși istorie cu calitatea imaginii QLED 8K fără precedent.

1969 Primul pas a omului pe Lună.
Astronaut standing on the surface of the moon with footprints.
Transmisiuni a evenimentelor sportive
pe primele televizoare Samsung

Exact după primul pas a omului pe Lună, Samsung a lansat producerea primelor televizoare, căci cele mai importante evenimente sportive au început să fie difuzate în întreaga lume, oferind spectatorilor accesul fără precedent la cele mai interesante evenimente din diferite părți ale lumii.

O imagine de fundal a mînii unui boxer indicînd semnul victoriei, alături de un televizor din epoca anilor 1970, care arată un duel în culori alb negru.
Concerte internaționale
la televizoare color.

Spectatorii au putut viziona din ce în ce mai mult evenimente istorice în culori, datorită utilizării pe scară largă a televizoarelor color, ceea ce le-a permis să-și vadă muzicienii preferați la un concert sau să se unească în momentele schimbărilor serioase pe arena politică.

Imagine de fundal a unui public la concert cu mâinile sus, alături de un televizor din anii 1980, în care un chitarist cântă pe scenă.
Nava spațială Discovery
pe televizoarele digitale

Pe măsură ce noul mileniu se apropia, nava spațială Discovery a început o nouă eră a explorării spațiale, pe care spectatorii au putut să o privească cu o calitate uimitoare a imaginii odată cu apariția noilor tehnologii digitale de televiziune. Aceasta a inspirat telespectatorii să-și imagineze posibilități mai mari în viitor.

Background image of a space shuttle lifting off, next to a 1990’s era television displaying the shuttle Discovery in orbit with its hatch open.
Evenimente sportive
de nivel mondial
pe televizor LCD

Audiența evenimentelor sportive la nivel mondial a continuat să crească iar spectatorii au putut urmări cu entuziasm realizările incredibile ale sportivilor preferați, mulțumită televizoarelor LCD cu o rezoluție înaltă.

Background image of a gymnast performing on a balance beam, next to a 2000’s era television displaying a cheering crowd at a sporting event.
Jocul ”Go” pe
ecranele curbate

Ecranele curbate au oferit publicului posibilitatea de a se cufunda în timp real în jocul revoluționar "Go", în care inteligența artificială a luptat cu oamenii și fiecare moment a fost difuzat în întreaga lume.

Background image of a robot hand playing a game of Go, next to a 2010’s era with curved display television screen showing a go board with a person’s hand poised to make a move.

2019 QLED 8K

Closeup shot of an astronaut in space, displayed in full color within a QLED 8K screen, as the image bleeds out outside of the screen to demonstrate how realistic the images appear with 8K definition.
Acum, la 50 de ani de la primul pas a omului pe Lună, acest eveniment poate fi retrăit în detalii clare și culori vii datorită QLED 8K. Următoarea aterizare pe Lună este planificată pentru 2024, ceea ce va uni lumea să privească împreună această realizare uimitoare a umanității în direct cu rezoluția 8K.
A city skyline as shown on a QLED 8K screen.

Rezoluție reală 8K

Cele mai mici detalii oferă mai multă profunzime

The image of a mountain top bleeds outside of a QLED 8K screen demonstrating how realistic the images are on this top of the line screen.

8K AI Upscaling

Convertește automat conținutul într-o imagine cu rezoluția 8K.

Image of a Samsung Quantum Processor.

Procesorul Quantum 8K

Noua generație de procesoare vă oferă o experiență nemaipomenită audio, vizuală și interactivă.

Image of people playing with sparklers on a beach at dusk.

Quantum HDR 24X

Acum puteți vedea cele mai mici detalii chiar și în cele mai întunecoase și luminate scene.

Image of a QLED 8K with colorful, high resolution landscape image showing on the screen.

QLED 8K