NOU.
Super puternic

Descoperă următorul nivel de performanță

Galaxy Note10|10+ oferă o nouă experiență mobilă:
calculator, consolă de jocuri,
studio de film și pen inteligent,
într-un singur dispozitiv.

Ecran mai mare, fără întreruperi

 Descoperă următorul nivel de performanță

Dispozitivul vine în două dimensiuni, ambele la fel de puternice.
Galaxy Note!

Pentru prima dată, poți alege dimensiunea dispozitivului Note care ți se potrivește cel mai bine.

Galaxy Note10

6.3”

AFIȘAJ1

Galaxy Note10+

Galaxy Note10 +

6.8”

AFIȘAJ1

Mai multă putere.
Mai multă viteză.
Mai mult spațiu de stocare.

Capacitatea de stocare a
unui laptop

Galaxy Note10 și Note10+
duc memoria mobilă la noi niveluri, cu spațiu de stocare de 256 GB
pe care îl poți
extinde cu până la
1 TB suplimentar.2

MEMORIE PÂNĂ LA

256 GB

INTERN

MEMORIE PÂNĂ LA

1 TB

VIA MICROSD

Память, как у ноутбука
Putere care face ca ziua ta să dureze la infinit

Filme și fotografii epice cu е
noul sistem de camere profesionale

Camera avansată
transformă fotografiile
și videoclipurile de zi cu zi
în momente epice

Poți trece instantaneu de la filmare la editare cu puternica tehnologie pro-grade și sistemul de multi-camere.

*Camera DepthVision este disponibilă numai pe Galaxy Note10+. Galaxy Note10 are 4 camere: 1 frontală și 3 pe partea din spate.

*Fotografie realizată cu Galaxy Note10+.

  Профессиональная камера для впечатляющих фото и видео

Fiind de neegalat, S Pen definește experiența Note

Gesturile îți oferă un control
intuitiv cu o mișcare a mâinii

Cel mai avansat S Pen de până acum.
Cu un design elegant, unic, urmează mișcările
tale și scrie, desenează și
controlează pentru un
timp mai îndelungat.

до 10 часов работы аккумулятора

**Toate specificațiile și descrierile oferite aici pot fi diferite de specificațiile și descrierile reale ale produsului. Samsung își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului document și produsului descris oricând, fără a avea obligația de a anunța o astfel de modificare. Toate funcțiile, opțiunile, specificațiile, interfața grafică și alte informații privind produsul oferite în acest document, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Conținutul ecranului este obținut din imagini simulate și are doar scop demonstrativ.

1Măsurat pe diagonală, dimensiunea ecranului telefonului Galaxy Note10, neluând în calcul colțurile rotunjite este de 6,3”, și luând în calcul colțurile rotujinte este de 6,2”. Dimensiunea ecranului telefonului Galaxy Note10+ este de 6,8” fără colțurile rotunjite, iar luând în calcul colțurile rotunjite este de 6,7” inch. Suprafața de vizualizare reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și deschizăturii camerei.

2Memoria internă reală poate varia în funcție de software-ul preinstalat. Expansiunea MicroSD este disponibilă numai pe Galaxy Note10+. Card micro SD este vândut separat. Disponibilitatea cardului MicroSD poate varia în funcție de țară și producător.

3Baterie disponibilă timp de 24 ore pentru modelele Galaxy Note10+. Durata de viață estimată pe baza profilului mediu de utilizare și analizată independent de către Strategy Analytics în perioada 2019.07.17 - 08.02 în SUA și UK, pe modele prototip SM N970 și SM N975. Durata de viață în utilizare zilnică depinde de rețea, funcționalități si aplicații utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numarul de încărcări și multi alți factori.

4Valoare tipică testată în condițiile unui laborator terț. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea în ceea ce privește capacitatea bateriei pentru probele bateriei testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală este 3400mAh pentru Galaxy Note10 și 4170mAh pentru Galaxy Note10+. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de metodele de utilizare și de alți factori.

5Limitată numai la modelul Galaxy Note10+. Evaluată de Samsung, estimată față de rata medie de încărcare a versiunii pre-lansate a Galaxy Note10+ utilizând încărcătorul original împreună cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.

6Utilizarea S Pen ca stilus nu consumă baterie. Durata reală de viață a bateriei depinde de obiceiurile de utilizare și de alți factori.