Totul se schimbă, cu excepția culorii
10 ani garanție împotriva arderii ecranului
maximum bomba foxmart hitech
Imaginea de pe pagină este o interpretare creativă. Garanția este valabilă pentru televizoarele QLED din seriile 2018 și 2019 cu literele finale UA în codul modelului.
10 ani garanție
împotriva arderii ecranului
Tv
Ecranul cu puncte cuantice oferă o
calitate incredibilă a imaginii și
rezistență la ardere.
Arderea ecranului – constituie o defecțiune ireversibilă cauzată de efectul cumulativ în urma reproducerii aceleiași imagini sau scene pentru o lungă perioadă de timp.
Ce este arderea?
Arderea ecranului constituie o defecțiune ireversibilă cauzată de efectul cumulativ în urma reproducerii aceleiași imagini sau scene pentru o lungă perioadă de timp.
Alte televizoare* Aceasta este arderea
QLED
Pentru a crea ecranele televizoarelor QLED sunt folosite materiale anorganice, puncte cuantice, ceea ce le permite acestora să mențină imaginea luminoasă și realistă timp de ani de zile.
*Alte SAMSUNG TV
Punctele cuantice
Ecranele cu puncte cuantice ale televizoarelor QLED oferă spectatorului o imagine revoluționară, luminoasă și realistă, cu o reproducere exactă a culorilor.
Punctele cuantice reprezintă semiconductori din materiale anorganice rezistente la oxidare. Prin urmare, ecranele realizate pe baza tehnologiei punctelor cuantice se disting prin fiabilitatea lor: acestea nu sunt predispuse la ardere pe parcursul multor ani. Datorită punctelor cuantice, imaginea este luminoasă și saturată în același timp, fără a fi nevoie să fie sacrificat unul dintre parametri.
Pe televizoarele Samsung QLED, tehnologia punctelor cuantice reprezintă un strat suplimentar între lumina de fundal a LED-urilor și matricea televizorului. Aceasta include trilioane de puncte cuantice roșii și verzi metalice strălucitoare. Punctele cuantice servesc ca sursă de lumină pură, datorită căreia se obține o imagine luminoasă și realistă.
La producerea televizoarelor QLED cu puncte cuantice nu se folosește cadmiu, care este un material toxic: acesta este un beneficiu suplimentar al televizorului pentru client, care indică faptul că acesta este prietenos cu mediul.