Bucura-te de o răcorire confortabilă fără flux de aer rece

Tehnologia de răcire Wind-Free menține în mod eficient un nivel confortabil de răcire fără senzația neplăcută de curent. Aerul rece este dispersat uniform, prin intermediul a 21.000 de micro-orificii de aer, astfel încât să nu vă fie prea cald sau prea rece.

* Scala Beaufort de măsurare a forței vântului clasifică drept „calm” mișcările aerului cu viteze mai mici de 0,3 m/s, care nu prezintă curenți reci.

Pînă la 68% economie a energiei*

Digital Inverter

Un Invertor Digital 8-Pole consumă doar 32% din energia folosită de modelele convenționale*. Menține temperatura dorită fără porniri și opriri frecvente, astfel că este mult mai silențios, mai durabil și eficient.

Video Alternative Text
* Testat pe modelul AR09MSPXASINEU, care a fost comparat cu modelul convențional Samsung AQ09TSLXEA.

Sistemul Virus Doctor

Virus Doctor curăță aerul cu tehnologia ionică S-Plasma, care elimină până la 99% din bacterii și viruși, inclusiv virusul gripal de tipul A și coronavirusurile*, făcând aerul pe care îl respirați curat și sănătos.

* Testat în Centrul de Știința Mediului Kitasato (Japonia) și la Universitatea Yonsei (Coreea). Eficient asupra unui număr de 4 viruși, inclusiv Subtipul H1N1 și a anumitor bacterii. Datele au fost măsurate în condiții de testare specifice și pot fi diferite în funcție de factorii de mediu.

Easy filter

Easy Filter este poziţionat afară, deasupra aparatului de aer condiționat, astfel poate fi scos, curățat și pus la loc cu ușurință - fără deschiderea carcasei. Învelișul său antibacterian filtrează praful, contaminanții periculoși din aer și alergenii*.

*Testat în laboratoare din Coreea (FITI/KEMTI) și Japonia (ITEA). Datele au fost măsurate în condiții specifice de testare și pot varia în funcție de factorii de mediu.

Performanță de durată

Aparatul de aer condiționat AR5500 poate rezista la temperaturi foarte înalte datorită condensatorului mai mare și a fluxului de agent frigorific optimizat. De asemenea, are un strat de acoperire anticoroziv, care protejează condensatorul și carcasa de rugină *.