Construit pentru live cu afisaj fără limite

Apreciază Infinity V Display-ul de 6,4” a smartphone-lui Galaxy A30s. Privește filmul preferat, jocă sau fă streaming live la ecranul HD+ Super AMOLED.

*Imagine simulată în scop ilustrativ. **Afisaj fără limite: ecran practic fără rame, ecran cu sticlă de protecție, de la o margine la alta. ***Măsurat pe diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,4 inch pentru dreptunghi complet și 6,2 inch luînd în calcul colțurile rotunjite. Suprafața de vizualizare reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și deschizăturii camerei.

Nuanțe iridizante și design ergonomic

Smartphone-ul Galaxy A30s arată impresionant și se diferențiază printr-un design subțire. Datorită formei ergonomice, telefonul se simte confortabil în mână, ceea ce facilitează foarte mult navigarea pe ecran. Telefonul se evidențiază prin nuanțe iridizante cu un aspect incitant. Poți alege telefonul în culoarea preferată: negru, alb sau verde.

Cameră triplă care surprinde orice detaliu

Camera triplă Galaxy A30s iți permite sa obții imagini cu cele mai interesante momente. Camera de 25MP oferă imagini pline de culoare atât ziua, cât și noaptea, iar camera cu unghi ultra-larg de 123˚ va permite să imortalizezi peisaje mai ample într-un singur cadru. Plus la aceasta, datorită camerei de 5MP cu efect de adâncime îți va permite să te focusezi pe obiectul cel mai important din cadru, având efect de estompare a fundalului.

*Culoarea telefonului poate varia în funcție de țară sau de operatorul de telefonie mobilă.

Lărgește ramele obișuite a fotografiilor

Acum ai toată lumea în mâinile tale datorită camerei cu unghi ulra-larg. Acum vei putea surprinde peisaje ziua chiar și noaptea, culorile fiecărei scene rămânând vii datorită camerei de 25MP.

Focusează-te pe ce e cel mai important

Camera de 5 MP cu efect de adâncime va permite reglarea adâncimii câmpului înainte și după ce ai făcut fotografia. Crează-ți propria colecție de fotografii profesionale.

Rămâi în centrul atenției

Camera frontală de 16 MP oferă selfie-uri grozave atât ziua, cât și noaptea.

Rămâi mereu conectat

Atunci când îți trăiești viața în mișcare, ai nevoie de un telefon care durează. Bateria de 4.000mAh (valoare tipică)* te ține toată ziua, pentru a putea transmite, distribui și pentru a te juca. Iar dacă ai utilizat telefonul prea mult, poți folosi încărcarea rapidă de 15W.

*Valoare tipică testată în condiții de laborator terțe. Valoarea tipică este valoarea medie estimată având în vedere abaterea în capacitatea bateriei între probele bateriei testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3.900mAh. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.

Performanță de generație următoare

Galaxy A30s este dotat cu un procesor rapid. Noul procesor cu 8 nuclee și 4 GB memorie operativă va asigura lucrul lin și eficient al aplicațiilor. Încarcă mai multe și șterge când vrei datorită memoriei interne de 32 GB și 64 GB. Iar memoria o poți extinde cu un card microSD până la 512GB.

*Capacitatea memoriei RAM și ROM poate varia în funcție de țară. **Memoria internă reală poate varia în funcție de software-ul preinstalat. ***Cardul micro SD este vândut separat.

Sistemul de securitate este acum disponibil pentru fiecare

Platforma Samsung Knox integrată în telefon la nivel hardware și software vă protejează telefonul din momentul în care este pornit. Mai mult, acest sistem de securitate în mai multe niveluri va oferi protecție împotriva atacurilor și virușilor.

Amprenta ta este cheia

Autentificarea biometrică de pe ecran recunoaște și verifică automat amprenta ta, pentru a-ți oferi un acces personalizat. Vei avea siguranța că datele tale sunt securizate și că poți avea acces la telefonul tău oricând dorești. Este suficientă o simplă atingere.

*Dacă folosești o protecție de ecran, asigură-te că aceasta permite utilizarea sensorului de amprentă de pe ecran.

Mai puțină dezordine, mai multă utilitate

One UI te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Hardware-ul și software-ul funcționează împreună, cu conținut și caracteristici la îndemână, astfel încât să poți ajunge la ele mai repede. Utilizează modul Noapte pentru o experiență confortabilă în întuneric, iar cu ajutorul conținutului vizual clar și intuitiv, folosirea telefonului este ca a doua natură.

*Disponibilitatea funcțiilor, a aplicațiilor și a serviciilor One UI poate varia în funcție de dispozitiv, sistem de operare și țară. **Imaginile dispozitivului și ale ecranului sunt simulate în scop demonstrativ.

Menține performanța smartphone-ului tău la un nivel ridicat împreună cu noi

Beneficiați de performanța rapidă și optimizată a smartphone-ului cu aplicația noastră Samsung Members. Diagnosticul interactiv și optimizarea aplicațiilor facilitează adaptarea performanțelor dispozitivului.