Cumpără
frigider sau
mașină de spălat
și primești

icon

de la 1 octombrie pînă la 31 decembrie

Samsugn

Cumpără frigider sau mașină de spălat Samsung până la sfârșitul anului în orice magazin a partenerilor noștri comerciali.

Samsugn

Primește certificatul ce permite prelungirea termenului de garanție cu 2 ani de deservire gratuită (exclusiv eliminarea gratuită a defectelor)

Samsugn

Certificatul trebuie activat pe numărul de telefon 022 667 400

Lista partenerilor comerciali:

*2 ani de garanție și 3 ani de deservire gratuită (exclusiv eliminarea gratuită a defectelor). Oferta se aplică la toate frigiderele și mașinile de spălat SAMSUNG, importate de către partenerii oficiali Samsung în Moldova, destinate vînzării pe teritoriul Republicii Moldova și achiziționate de consumator în perioada 01.10.2019 - 31.12.2019. Numărul de produse promoționale poate varia în funcție de magazin. Promoția este valabilă pînă la epuizarea stocul produselor promoționale. Aspectul produselor poate fi diferit de cel prezentat în materialele promoționale. Condiții detaliate despre produsele promoționale, precum și condițiile și modificările termenilor ofertei promoționale le puteți afla accesînd https://www.samsung.com/ua/promotion/ha-5-years-warranty/md sau la numărul de telefon 022 667 400.