Mai mare în interior,
același la exterior

Tehnologia Samsung Space Max constă într-un perete conceput foarte subțire cu izolare termică, ceea ce creează o capacitate internă mai mare, fără a influiența dimensiunea din exterior și a sacrifica eficiența energetică. Cu aceleași dimensiuni externe, frigiderele Samsung SpaceMax au mai mult spațiu în interior pentru a stoca produsele.

Compresor
Digital Inverter

Zgomot redus
Compresor Digital Inverter, lucrează liniștit și ajustează automat viteza în funcție de necesitatea de răcire a alimentelor din interior pe 7 niveluri, ce permite frigiderului Samsung să funcționeze cu zgomot minim.
Durată lungă de viață
Ajustarea automată a vitezei de lucru permite compresorului Digital Inverter să reducă uzura pieselor și să prelungească durata de viață a frigiderului, lucru confirmat de garanția de 10 ani Samsung.
Economisirea energiei
Digital Inverter trece la viteza minimă de lucru imediat după atingerea temperaturii dorite. Din această cauză, el utilizează eficient energia electrică și vă economisește costurile.

Reglați
spațiul
cum doriți

Raftul cu glisare ușoară Easy Slide se pliază și se ridică pentru depozitarea sticlelor și altor articole de orice dimensiuni, pentru a exploata la maximum spațiul.

Sistemul
de răcire
în orice situație

Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la temperatură din frigider, chiar dacă deschideți frecvent ușa. Placa unică de oțel Metal Cooling de pe peretele din spate a camerei interioare păstrează frigul mai mult timp și restabilește rapid temperatura potrivită pentru prospețimea maximă a produselor.

Prospețime
pe fiecare raft

Tehnologia All-around Cooling asigură aerul rece să fie suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecărui raft, pentru a menține o temperatură constantă, iar mâncarea să rămână proaspătă.

Condiții
perfecte pentru
carne și pește

Sertarul Fresh Zone special creat pentru păstrarea cărnii și a produselor din pește. Acestea sunt păstrate la o temperatură optimă, astfel încât să își păstreze savoarea și textura originală.

Depozitați așa cum doriți

4 coșuri reglabile aflate pe ușă va ajuta să organizați și să depozitați în mod flexibil articole de diverse dimensiuni. Puteți regla coșurile astfel încît să se potrivească sticlelor, cutiilor și altor articole de orice dimensiuni, pentru a exploata la maximum spațiul de depozitare.

Cutie cu
deschidere
completă
Full Open Box
(congelator)

O deschidere amplă facilitează organizarea și scoaterea alimentelor, în timp ce se optimizează spațiul de depozitare.