În timp ce staiti acasă, noi vom avea grijă de servicii

Samsung Electronics are grijă de asistența clienților săi și oferă servicii de calitate și accesibile în orice condiții.Îi rugăm pe toți clienții să rămână acasă. Dacă tehnica dvs. are nevoie de reparații urgente, puteți comanda un serviciu de reparații de urgență chiar la dvs. acasă. Meștrii centrelor de service autorizate Samsung vor veni în orice colț al Republicii Moldova ** și vor face repid reparații de înaltă calitate a oricăror tipuri de electrocasnice din casa ta ***. Dacă aveți mai multe produse Samsung, puteți obține beneficii suplimentare prin utilizarea serviciului nostru, așa cum se indica mai jos.

Monitorizăm starea de sănătate a tuturor angajaților și respectăm recomandările necesare ale Ministerului Sănătății:
1.Fiecarui angajat al serviciului clienți este măsurată temperatura corpului de două ori pe zi.
2. Fiecare lucrător al serviciului clienți folosește echipament personal de protecție: măști, mănuși de cauciuc, huse de încălțăminte de unică folosință și dezinfectanț.
3.Înainte de a accepta comanda, operatorul se asigură că nu există pacienți cu febră și alte simptome de gripă în camera în care va fi efectuată reparația.

Pentru a primi serviciul, trebuie să apelați linia de supor 22 667 400 și să lăsați o solicitare (apeluri de la telefoanele mobile - în conformitate cu tarifele operatorului dvs. și sunt acceptate de luni până vineri între orele 8:00 și 17:00).Când completați o cerere, denumiți modelul, numărul de serie a tehnicii și informați despre disponibilitatea unui talon de garanție

După înregistrare, operatorul centrului de service vă va contacta și vă veți întelege în privinţa orei și data vizitei.

Perioada de promovare - până la 31 august 2020.Oferta este valabilă doar la Chișinău, Republica Moldova.

* Repararea urgentă se referă la eliminarea urgentă a unui defect al produsului, fără de care viața, de zi cu zi este dificilă, recepționarea informației, nivelul de urgență sunt determinate exclusiv de centrul de service autorizat Samsung.

** În absența restricțiilor de timp la intrarea și circulația în cadrul localitatii.

*** Repararea este posibilă doar în cazul că nu există restricții speciale privind furnizarea serviciilor de reparații ale aparatelor de uz casnic introduse de autoritățile statului sau autoritățile locale pentru a preveni răspândirea bolii respiratorii acute COVID-19 cauzată de coronavirusul SARS-CoV-2 în Republica Moldova.