Simte avantajele ecranului mare

Nu ezita să treci la un ecran mare si te vei afla în mijlocul unei experiențe de vizionare extrordinară.
De la o calitate spectaculoasă a imaginii, la un design perfect integrat, există mai multe motive să cumperi oricând Super Big TV.
Află de ce atât de mulți consumatori au ales un televizor cu un ecan mai mare și s-au bucurat de decizia lor.

A Super Big TV shows a landscape scene that expands beyond the screen while a man holding a coffee cup stands in front of it.

Ecran mai mare, experiență uimitoare

Mărește ecranul și îmbogățește experiența de vizionare cu Super Big TV

A thumbnail image of a Super Big TV size simulator video - A cozy living room with a 43 inch TV.

De ce să alegi un ecran de mari dimensiuni?

Totul arată mai bine atunci când ai un ecran generos.

Emoțiile unei experiențe pe stadion, la tine acasă

Datorită imaginilor clare și luminoase, imaginile de pe ecranele mari aduc entuziasmul acțiunii în direct la tine acasă.

A group of five men sit around a coffee table while watching and cheering excitedly for a soccer game on a Super Big TV.

Ecrane de mari dimensiuni, perfecționate de Samsung

Samsung vă prezintă inovații unice care vă vor încânta cu ecranul super-mare.

Rezoluție 8K

Lasă-te cuprins de ecranul QLED 8K și pătrunde într-o altă lume. Având nu mai puțin de 33 de milioane de pixeli, este o nouă experiență vizuală ce-ți oferă o demonstrație a realismului autentic.

*Disponibil doar pentru gama QLED 8K.
A view of a mountainous landscape filled with colorful hot air balloons in the sky is divided in the center to demonstrate two different resolutions on the same size TV. The 33 million pixel 8K display on the right is sharper and more vibrant than the 2 million pixel FHD display on the left.

AI Upscaling

Cu tehnologia inteligenței artificiale, QLED analizează și convertește fiecare scenă, la calitate 8K/4K, indiferent de tipul de conținut, într-o imagine impecabilă. Indiferent de dimensiunea televizorului QLED, vezi clar toate detaliile incredibile, datorită conținutului scalat oferit de Samsung.

* Disponibil doar pentru gama QLED.
* Experiența de vizionare poate varia în funcție de tipurile de conținut și format. Este posibil ca AI Upscaling să nu se aplice conexiunii la PC și anumitor condiții ale Modului Joc.
Night view of a seaside city
A 2019 Samsung QLED TV with AI upscaling technology showing optimized picture quality by processing three parts of an image of city near a beach on the screen.

Game Mode

Joacă-te pe un ecran mai mare, cu grafică foarte bună, fără a pierde din claritatea și fluiditatea câmpului de vizualizare. Cu ajutorul caracteristicilor avansate, cum ar fi input lag mai mic și Dynamic Black Equalizer, vei avea întotdeauna un control complet asupra jocurilor tale.

* Disponibil doar pentru modelele din seria RU8000 și mai sus.
 When playing games in Tv mode, game control is not smooth.

Modul Ambient

Televizorul tău Super Big transformă modul în care folosim televizorul chiar și atunci când este oprit. El va deveni o parte a decorului atunci când utilizezi modul Ambient pentru a afișa imagini de artă, fotografii de familie sau informații utile. Schimbă-ți televizorul pentru a se potrivi perfect spațiului tău.

* Disponibil doar pentru modelele QLED.
* Specificațiile serviciului variază în funcție de regiune și model.
the various options for Ambient Mode.

Descoperă chiar tu dimensiunea ecranului

Încă nu ai decis dacă să cumperi un televizor cu ecran mare? Deschide brațele. Acesta este spațiul necesar pentru a obține o experiență de vizionare uimitoare. Așadar, relaxaza-te și experimentează o nouă dimensiune a divertismentului, alegând un ecran mare.

A man stands in front of a wall mounted 75” TV with his arms open to show that the TV fits within his arm span.

Vezi imaginea în ansamblu

Descoperă cum televizoarele Super Big desăvârșesc orice spațiu.

Wide view of cozy living room with daylight from out of the window. A Super Big TV is hung on the wall. On the screen, a man is enjoying surfing.
In a living room with white simple interior, a woman wearing a sportswear follows a yoga posture while watching a yoga training program on Super Big TV screen.
A family of four have gathered for breakfast, and a Super Big TV in Ambient Mode displays the weather forecast and date: "28 degrees Celsius, Seoul, cloudy. 7 March Wednesday 10:08 am."
On the left, a family of 4 is watching a movie with a woman snorkeling and a shark following behind her on their Super Big TV while on the right, a man is sitting in a grey-toned living room watching a night cityscape on his Super Big TV.

Alege-ți Super Big TV-ul