CONȚINUT
CADOU

Cumpărați Samsung Smart TV
și obțineți acces gratuit
la peste 50 000 de filme,
desene animate și seriale

Promoția este valabilă pe teritoriul Republicii Moldova în perioada 15.03.2018 - 31.12.2018.
Pentru informații suplimentare, contactați Centrul Informațional Samsung 0 800 614 40 (apel gratuit din rețeaua de telefonie fixă) sau pe pagina web www.samsung.com/ua/wow/md

 • Condițiile Promoției
 • Regulile oficiale ale Promoției "SAMSUNG WOW Pack Promo" - primește pâna la 9 luni de conținut cadou"

  Promoția "SAMSUNG WOW Pack Promo" primește pâna la 9 luni de conținut cadou" (în continuare - "Promoție") se desfășoară în scopul formării sau menținerii gradului de informare a potențialilor consumatori de bunuri – televizoare SMART TV ale marcii "SAMSUNG", și are ca scop stimularea cererii consumatorilor pentru aceste produse. Promovarea se desfășoară în conformitate cu prevederile acestor Reguli Oficiale (in continuare "Reguli").

  Organizatorul are dreptul de a atrage terți la această Promoție.

  Termenii sunt stabiliți în luni și zile. Astfel, "luna" înseamnă luna calendaristică corespunzătoare cu numărul de zile pe care le are; cuvântul "zi" înseamnă o zi calendaristică - în cazul în care este vorba de o zi lucrătoare, acest lucru este menționat explicit în Reguli. Acțiunea nu este un joc de noroc și nu poate fi considerată drept joc de noroc în nic un caz.

  Organizatorul nu poartă nici o responsabilitate pentru posibilele consecințe ale necunoașterii de către participant a conținutului acestor Reguli Oficiale.

  Organizatorul Promoției (denumit în continuare "Organizator") este Compania cu Răspundere Limitată " Samsung Electronics Ukraine Company". Adresa: 01032, Kiev, bd. Lev Tolstoi, 57 Administratorii service-ului de acces la conținutul "MEGOGO.NET", "IVI" sunt persoane juridice care dețin legal service-urile corespunzătoare și furnizează participanților la Promoție servicii de acces la conținut.
  Produse promoționale - Televizoare ale marcii Samsung, Smart TV, produse în 2016, 2017 și 2018, importate de la Organizatorul Promoției pe teritoriul vamal al Republicii Moldova
  Participantul la Promoție este o persoană, care a împlinit majoratul, cu viză de reședință pe teritoriul Republicii Moldova, care în perioada acțiunii a achiziționat produs/e promotional/e la adresele specificate în aceste Reguli și a îndeplinit toate condițiile din Regulament.
  Beneficiul Promovării - acordarea gratuită a accesului la conținutul service-urilor "MEGOGO.NET", "IVI", în condițiile și în ordinea definită de prezentul Regulament, ținând cont de caracteristicile stipulate în clauza 3.4. din prezentele reguli.

  1. Termenii și locul desfășurării Promoției:

  1.1. Durata Promoției: din "15" martie 2018 până la "31" decembrie 2018, inclusiv.
  1.2. Promoția se desfășoară pe teritoriul Republicii Moldova. Achiziționarea de produse promoționale este posibilă în locurile comerciale, lista acetora fiind disponibilă pe pagina web promoțională la adresa www.samsung.com/ua/wow/md

  2.1. Este interzisă participarea minorilor la această Promoție, cât și a persoane cu handicap mental, angajați și reprezentanți ai Organizatorului, persoane legate, membri ai familiei acestor angajați și reprezentanți, precum și angajați și reprezentanți ai oricărei alte persoane direct legate de organizarea sau desfășurarea acestei Promoții

  1. Condițiile de participare la Promoție:

  3.1. Pentru a participa la Promoție, este necesar să achiziționați 1 (o) unitate de produse promoționale în perioada "15" martie 2018 până la "31" decembrie 2018 (inclusiv).
  3.2. Pentru a vă înregistra îndepliniți următoarele condiții:

  Pentru service-ul "MEGOGO.NET":

  1. Deschideți aplicația MEGOGO
  2. Conectați-vă la "Profil"
  3. Introduceți codul de pe cartela răzuibilă în câmpul "Utilizați codul promoțional"

  Pentru service-ul "IVI":

  1. Utilizatorul pornește aplicația
  2. Utilizatorul dă clic pe "Introduceți numărul de serie"
  3. Se deschide o pagină separată, pe care este necesar să introduceți numărul de serie al unității achiziționate a produsului promoțional
  4. Utilizatorul activat cu succes va fi îndreptat spre legarea cardului bancar
  5. După ce procedura de legarea cardului bancar este îndeplinită , activarea este finalizată.

  Pentru service-ul "MEGOGO.NET":

  Cadoul sub forma dreptului la libera vizionare a operelor audiovizuale din abonamentul " Filme Samsung "se va acorda în următoarele condiții: Participantul la Promoție poate, timp de nouă (9) luni de la data activării serviciului, în conformitate cu procedura prevăzută în articolul 3.2. din prezentul regulament, să vizualizeze conținutul abonamentului „Samsung Cinema“ „. MEGOGO.NET". Participanților, care au achiziționat televizoare Samsung UHD, le va fi acordat dreptul la libera vizionare conținutului HDR , care este inclus în abonamentul la service-ul “Samsung Cinema„ La sfârșitul perioadei promoționale accesul la service-ul“ MEGOGO.NET „poate fi efectuat de către Participant în condiții generale, în conformitate cu termenii de utilizare a service-ului “ MEGOGO.NET ".

  Serviciile sunt furnizate de către: Vaskiani Venture Limited, Karditsi, 1kv. / Biroul 102, Kaimakli, 1037, Nicosia, Cipru.

  Pentru service-ul "IVI":

  Cadou sub forma dreptului la libera vizionare a operelor audiovizuale, cu un abonament premium "IVI +" în următoarele condiții: Participantul la Promoție poate, timp de nouă (9) luni de la data activării serviciului, în conformitate cu procedura prevăzută în articolul 3.2. din prezentul regulament, să vizualizeze conținutul abonamentului "IVI +" ale service-ului "IVI", și anume conținutul în calitate Full HD, fără publicitate. Adițional Participantul la Promoție va primi reduceri la noutăți. La sfârșitul celor nouă (9) luni de acces la serviciul „IVI +“ accesul la service-ul sus menționat poate fi efectuat de către Participant în condiții generale, în conformitate cu termenii de utilizare a service-ului „IVI“.

  Serviciile sunt furnizate de către SRL "ivi", Federația Rusă, or. Moscova, str. Bolishya Novodmitrovskaya 23, oficiul 5.

  3.3. Participantul are dreptul, la discreția sa, să utilizeze Promoția integral sau parțial - în special pentru a obține dreptul de acces liber la întregul conținut sau la o parte a acestuia.

  3.4. Organizatorul nu poartă responsabilitate privind conformitatea conținutului, la care este acordat acces, privind conformitatea cu cerințele legislației în vigoare a Republicii Moldova, respectării acestui conținut a drepturilor terților și nu este răspunzător de posibilele disfuncționalități tehnice și de altă natură privind serviciile, la care se acordă acces în cadrul acestei Promoții

  3.5. După expirarea termenului de acordare a accesului liber la service-urile "MEGOGO.NET"și "IVI" în cadrul acestei Promoții, conform condițiilor, specificate în secțiunea 3 a prezentului regulament, participantul la promoție are dreptul, la discreția sa, să continue să utilizeze serviciile în conformitate cu condițiile generale de prestare a serviciilor privind aceste service-uri sau să refuze o astfel de utilizare.
  3.6. Promoția este aplicabilă fiecărei unități procurate a Produsului promoțional. Astfel, în cazul achiziționării a două sau mai multe unități de produse promoționale, beneficiile se acordă pentru fiecare astfel de unitate.

  3.7. În cazul oricăror modificări ale conținutului , care este oferit Participanților la Promoție , astfel de modificări vor fi publicate pe pagina Promoții pe pagina web: www.samsung.com/ua/wow/md

  3.8. Organizatorul Promoției nu este parte la relațiile juridice care apar în legătură cu utilizarea Serviciilor de către Participant în condițiile promoției, Promoția fiind furnizată direct de către Administratorul de Service-uri către fiecăre participant.

  1. Condiții tehnice

  4.1. Suport informațional al Promoției:

  4.1.1. Contacte ale Organizatorului: prin telefon 0 800 614 40 (apeluri gratuite din rețeaua de telefonie fixă din Moldova). Tarifarea apelurilor de la telefoanele operatorilor de telefonie mobile, pe care participantul la campanie o folosește, se efectuează la tarifele standard
  4.1.2. "MEGOGO.NET": detalii la nuărul de telefon : +37322902252 (conform tarifelor standard ale operatorilor de telefonie), support@megogo.net.

  4.1.3. "Ivi": pagina web Ask.ivi.ru și prin intermediul poștei electronice support@ivi.ru

  4.2. Tarifarea accesului Participanților la Promoție la serviciile de internet se efectuează în conformitate cu tarifele furnizorului de servicii de acces la Internet selectat de către Participant.

  1. Modalitatea și procedura de informare a participanților la Acțiune cu privire la termenii și condițiile derulării acesteia:

  5.1. Informarea participanților la promoție cu privire la condițiile de participare se face prin publicarea de informații pe pagina web www.samsung.com/ua/wow/md. Informațiile privind Regulamentul, precum și modificarea termenilor și condițiilor Promoției pot fi aflate contactând Organizatorul la numărul 0 800 614 40 (apeluri gratuite din rețeaua de telefoanie fixă din Moldova).

  5.2. În cazul încetării anticipate a Promoției, orice alte modificări sau adăugiri la termenii și condițiile Promoției, acestea vor fi publicate pe pagina web www.samsung.com/ua/wow/md
  5.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua modificări și de a plasa informații suplimentare despre acțiune în ordinea specificată în clauza 6.1. Reguli.

  1. Alte confiții

  6.1. Organizatorul nu obligă Participantul la Promoție să încheie cu Administratorii service-urilor "MEGOGO.NET"și "ivi", după expirarea Termenilor de Promovare și de utilizare a Promoției , orice acorduri privind furnizarea de servicii de utilizare a acestor servicii și altele similare.
  6.2. Promovarea nu poate fi înlocuită cu niciun alt echivalent, inclusiv bani.
  6.3. Organizatorul și / sau administratorii serviciilor "MEGOGO.NET", "ivi" sunt în drept să refuze Participantul la Promoție să primească Beneficiul în cazul în care nu se respectă aceste Reguli și să nu ofere acces liber la conținut în bază acestei Promoții.
  6.4. Stocarea și prelucrarea datelor cu character personal și a altor date în cadrul relațiilor juridice care apar între administratorii de service-uri "MEGOGO.NET"și "ivi" și participantul la promoție vor fi efectuate de administratorii acestor service-uri în conformitate cu termenii și condițiile stabilite de regulile de utilizare a service-urilor respective.

   

 • megogo-tv
  Un cadou plăcut de la MEGOGO - abonament de 6 luni "Samsung Cinema"
  • Mii de filme, desene animate și seriale
  • Fără publicităte
  • Actualizarea cu regularitate a catalogului conținutului

  Priviți MEGOGO cu toată familia!

  Cum activez accesul gratuit:
  1. Deschideți aplicația MEGOGO
  2. Conectați-vă la "Profil"
  3. Introduceți codul de pe cartela răzuibilă câmpul "Utilizați codul promoțional"

  Apeluri gratuite din rețeaua de telefonie fixă din Moldova.
  Serviciile sunt furnizate de către: Vaskiani Venture Limited , Karditsi, 1kv. / Biroul 102, Kaimakli, 1037, Nicosia, Cipru.

 • ivi-tv
  Cumpărați Samsung Smart TV și descoperiți lumea cinematografului cu abonamentul premium ivi +

  Cu abonament premium ivi + veți primi:

  • Mai mult de 55.000 de filme, seriale și desene animate fără publicitate
  • Filme de la studiourile din Hollywood
  Cum să activați accesul gratuit:
  1. Deschideți aplicația ivi și dați clic "activați certificatul"
  2. Introduceți codul unic al certificatului și dați clic pe "activați"
  3. Pentru activare introduceți datele cardului bancar
  Apeluri gratuite din rețeaua de telefonie fixă din Moldova.
  Serviciile sunt furnizate de către SRL "ivi", Federația Rusă, or. Moscova, str. Bolishya Novodmitrovskaya 23, oficiul 5.